HOIATUS.
Taanis olnud esimesed aastad takso http://www.auto24.ee/used/2133808 LS kaugelt üle 600000 km.
Viljandis on huvitavaid eksemplare http://www.auto24.ee/used/2131219 VW JETTA
LS 290000 km. Audi ahttp://www.auto24.ee/used/2133469 selle auto ostul teostage põhjalik taustakontroll.
Väga kurb,et sellised sulid sülitavad ausatele automüüjatele lihtsalt näkku ja rikuvad turgu.
Eesti auto ostjatel on tekkinud tänu sellistele sulide arvamus, et vahet pole kas auto 10 a või 3 vana LS peab olema 180-220000 km max. Üle selle on kõik laibad.
Tuuakse ikka Leedust. Tean mitut kes veavad, ega nad ei ütle, et Leedust. Ikka itaaliast, prantsusmaalt jne...
Saksast toodud korralik masin on nii kallis, et lihtsalt võimatu on Eesti turul müüa. Tõin ajaviiteks 2012 Audi ja hinnad siin odavamad kui Saksas soetasin. Müüa on täiesti mõttetu kuna soetamishind mitu tuhat kallim kui turu odavaim isend. Ainuke vahe, et mina ei pea pappi alla panema. Ainult õlivahetuse tegin ja aastake on kindlasti muretu. Sõidan selle hinnavahe maha ja värv on tehase oma. Ei pea muretsema, et auto pauku saanud ja hakkab mädanema või koera jooksma... Aga Leedu masinatega konkureerida ei ole võimalik. Seal on nad palju odavamad kui isegi rondid Saksas. Ja nagu tuttav autoärikas väitis siis umbes 70% meil müüdavatest sissetoodud masinatest on Leedust.
Saksast toodud endised liisingumasinad on käibemaksuga reeglina. Leedu omadel on käibekas kadunud või maha pestud.
937 oli kõigides Rootsi, vist ka Soome E-mudelites "standart" varustuses ja selle valis maaletooja autodesse, ehk põhjamaa autodel 937 ei ole automaatselt seotud taksodega.
Aga 450 TAXI INTERNATIONAL või 965 MIETWAGEN INTERNATIONAL ehk rendiauto pakett on põhjamaa taksodes tavaline.
Ei ole sellel A3-mel1 km ka maha keritud.
Esimesel tehnoülevaatusel Eestis pandi km valesti kirja.
Avastasin selle siis, kui läksin uut ülevaatust tegema.
Loomulikult saatis Maanteeamet mind selle jutuga ühte kaugesse kohta. Kui lähed vaatama, siis hooldusraamatu ja Rootsi hooldustega saad selguse majja :)
1 a jooksul oleks auto pidanud sõitma ca 130tkm.
Olen endine omanik, tõin Rootsist tuttava inimese käest, ning antud autot/müüjat ei ole kindlasti põhjust kahtlustada odomeetri solkimises.
Ega jah, need ülevaatajad on ka hooletud. Mul viimane ülevaatus sisestas ja pusis seal andmetega juba pikka aega. Küsisin, et mis viga, ütles et ei lase läbisõitu sisestada kuna ütleb, et väiksem kui eelmisel korral. Et eelmine kord oli üle 300 tuh. Minu autol ca 160 tuh ees....selgus siis et sisestas minu ülevaatuse andmeid parasjagu samal ajal teise ülevaadatava auto andmekaardile.
Ühe teise enda autoga on ka nii, et ühel aastal on andmed valesti baasi sisestatud olnud ja mine siis seleta tulevasele ostjale, et TÜV punkti töötajad on lohakad ja rumalad.
Ehk ei maksa 100% uskuda seda, mis see ARK päring näitab, kuigi 98% juhtudel ma seda usuksin.
Seda ma tea, et peetis see värk on aga inimene kes seda mulle näitas ei tahtnud eriti uskuda ja siis ma üritasi vin koodiga otsida talle infot ja näidata mis selle panni tegelik läbisõit on ja värki aga sain aint teada, et Saksamaa masin.
Mina ei lähe kuskile, sest mind ei huvita see rämet.
Lihtsalt mõtlesin, et siin avaldatakse oma allikaid natuke kus kontrollitakse autode läbisõitu mis välisriigist tulnud.
Passati omanik - Ma panin googlisse vin koodi kontrollimine vms ja siis andis lehe autoDNA ja sealt sain selle teada, et Saksamaa masin aga rohkem ei midagi.
Lugu selles, et inimene kes seda näitas rääkis, et vaata kui hea auto ja vähe sõitnud jne. Ja nüüd tahtsin lihtsalt puust ja punaseks ette teha aga esindusse ma küll ei roni selle viniga oma ajusid koinima.
küsinud otse kuidas saab saksa auto ajalugu, oleks saanud vastuse et EI saa kuidagi, ja kui ise ei viitsi minna , siis maksa kellelegi ja too käib aga ta võib sulle ka pada ajada, imelikud inimesed küll midagi ei usu, uurida ka ei viitsi, kõik kandikul kätte
Ainult esindusest, kui sealtki. Ostsin aastaid tagasi värskelt eestisse toodud kasutatud auto. Esiteks vastati esindusest, et enne nad üldse ei reageeri kui masin arkis minu nimel. Oligi, aga ajaloo sain teada alles kolmandal katsel. Tegelik läbisõit võttis pisut tõsiseks, kuid kogu servise rida oli teada ja öeldi, et see on ikkagi väga hea auto. Lihtsalt õnnelik juhus.
2012 täisvarustuse sharan keritud 100 tuh. spidomeetril ostes kaunis number 163 tuh. auto käib 2 korda kuus poolas (2tuh km) haagis järgi ja nipet näpet sõitu veel. aastane läbisõit tuleks ca 50 tuh. peab enne järgmist ülevaatus 2017 kerima muidu kohalik väikse läbisõiduuskuja ei osta
Mina oleks adminnide asemel ammu selle teema juba sulgenud, sest väga palju tuleb hea info kõrvalt ka põhjendamatut laimu. Igaüks saab kirjutada mida tahab. Teema ise on hea ning kommenteerimisvõimalus võiks olla ainult registreeritud kasutajatel. Siis väheneks igasuguste läbimõtlematute postituste arv.
VIN koodi järgi see auto olnud Hollandi oksjonil 2013 dets.alghinnaga 12 t € ja 0 pakkumist. see näitab seda ,et siis oli tal mingi suurem viga,mis hinna alla kiskus.
eks Poolas/Leedus tehti hiljem korda . läbisõit oli oksjonil 199tuh.
kui näiteks eesti energiale 1 sent võlgu jääda (või vooluarvestit näppida) - olete kohe suur kurjategija, trahvid, viivised, kanal 2, jne. Sarnane suhtumine peaks olema ka 1 km. kerimisse. Et, mitu senti ma 1 km. mahakerimisest tegelikku kahju saan?
HOIATUS!!!!
Leedus oli müügil LS 265000 km, mootori rikkega, mitte Saksamaalt vaid Taanist. selle autoga teostage põhjalik taustakontroll. http://www.auto24.ee/used/2140354
Kui teil pole konkreetseid tõendeid, et auto keritud on siis palun ärge kirjutage siia mingit jama.
E.Tamm, see et sa kuskil samasugust autot müügis nägid ei tähenda, et mulgid selle ostsid ja siia müüki tõid. Kuulutuses on ju kirjas, et SAKSAMAALT mitte Taanist!!! VIN koodi ega reg nr-t pole näha ehk sul pole ühtegi tunnusmärki et see just see sama auto on. PANGE SEE KURADI TEEMA LUKKU!!!! või muutke postitamise reegleid
"Läbu läbu läbu" postitusest jääb mulje, et müüja soovib lihtsalt oma kaupa kaitsta.
Arvestades autoaia Suncar OÜ (endise nimega Boratauto) mainet ei tundugi E.Tamme jutt väga imelik.
Siis kui nimi oli veel Boratauto, siis olid auto algselt Saksast või mujalt, aga lihtsalt vahepeatusega Leedus.
http://www.auto24.ee/used/1930357
Rootsi takso. Orig. läbisõit fikseeritud 29.03.2011a läbisõidul 211.647km, kolm aasta hiljem 2014a kui toodi Eestisse oli läbisõit ainult 219.000km...
Võtmeid ainult üks, hooldusraamatut ei pidavat omaniku jutu järgi nii "uutel" autodel enam tehasest "väljastama".
Kuulutuses lubatakse küll signalisatsiooni, nahkkattega rooli, nahkkattega käigukangi jne aga kahjuks inimene ei tea isegi midagi müüb. Tegelt auto täitsa plank nagu Classic kerepaketiga taksole kohane ja puuduvad mitmed asjad mis kuulutuses kirjas.
otse saksast (registreerimata) - teema on : Hoiatus! Läbisõit 100% keritud
irvita mujal, vaevalt selle auto puhul kasutati plasteliini ja kontoriliimi
Esmane registreerimine: 01.07.2013
Eestis registreerimine: 08.04.2015
Registreeritud Eestis kasutatuna, päritolu riik Saksamaa
Kategooria: sõiduauto
Kategooria tähis: M1
Kere nimetus: sedaan
Kere värvus: punane
Usast läks vist ikka tagasi saksamaale ja seal taastati. Oktoobris on eestis ka avarii juba teinud, lahendit veel ei ole, aga juba korda tehtud ja müügis. Väga kirju ajaloga sõiduk.
Kes seda enam teab täpselt. Võimalik ka, et võeti vaid korraks saksamaal arvele, et auto usa päritolu jälgi segada. Seda autot on hiljem väga keeruline müüa.
Kui passida mõnda aega LT-PL piiri peal, siis näeb mõnda treilerit, mis veab autosid Leedust Saksamaale, seal kas päris värsked autod, mis korda tehtud või ameeriklased: Mustangid, Camarod, BMW, Subarud, Toyota Sienna ja teised autod, mida võimalik Saksas müüa. Seal ostavad neid kohalikud türklased, kuna saab edevat autot hea raha eest. Samuti toimib see Rootsis
Sõiduk on teinud avarii usas, salavage title, mahakantud-ei kuulu taastamisele.Maha müüdud usa oksjonil, euroopasse arvatavasti.
Nagu ei saa seda teemat kuidagi haakuma, professori poolt välja pakutud mõttekäiguga.
mina vastasin tsitaadile: "mis jälgi sa segad kui spido jätad miilid koos km idega"
et sellega segataksegi jälgi, et saksas võetakse arvele, jätmaks mulje, nagu see oleks näiteks usa sõjaväelase auto olnud, mitte ameerikast oksjonilt ostetu
miks ei kardeta ostja poolt vin-koodi googlesse toksimist, ma ei tea. olen ka korduvalt näinud, kuidas eestis üles taotud ja üle värvitud GL veedab pool aastakest autoärika enda või pereliikme käes, et tekitada kivitäkkeid/reaalset kulumist. ja samas on vin-koodi järgi oksjonipildid saadaval
"Meile tuli remonti https://en.wikipedia.org/wiki/Citro%C3%ABn_BX
Millel oli Ls 3600 km ja nägi välja nagu tutikas isegi tehasekiled olid veel istmete peal ,klient ütles et ta hoiab autot Toas!
Nii ,et leidub ka originaal väikse Ls-ga sõidukeid!"
Citroeni üks lisadest on tehasekilest istmekatted. BX Citroeni peab hoidma toas. Sellel autol on midagi väga mäda kui juba 3600 juures peab tegema esimese remondi, tavaliselt selle autoga võib 5000 km muretult sõita.
kallid proffessurid ja muud tegelased, asi lihtsam, usa autot odavam eu legaalseks teha saksas kui eestis, igasugu testid alustades signaali tugevusest
ja käige mööda esinduse parklaid ja näete isegi millised uute autode avariisid taastakse
Vaatasin ka kunagi c klassi mersusid. Kui ülevaateid ja foorumeid lugesin siis läks isu kohe üle. Minu isiklik arvamus. Väljast kena, seest võiks viisakam olla. Pidamine võib kalliks minna. Pigem vaataks mingit vanemat ja töökindlamat mersut. Aga need veel rohkem sõitnud ja korralikku raske leida. Ja samas kui sellise vana ala 95 aasta mersuga sõita siis triste arvamusest peab olema pohlad sest paljude jaoks on miskipärast imelik kui sõidetakse vanema kui 10 a autoga. Samas kui tänavapilti vaadata siis pilt on väga kirju ja keskmine vanus kindlasti üle 10a.
HOIATUS KERITUD!!!!!
Suli on auto arvele võtnud ja uue telefoni numbri pannud http://www.auto24.ee/used/2131219. Autol Taanis viimane märge LS 290000 km, väga nagla tegelane.
Kõik need Danieli autod (neid on mitmeid) asuvad Mustamäel Akadeemia Konsumi kõrval enne autoaedasid, seal on eraldiseisev autode parkla. Kadaka teelt saab otse Konsumi taha sealtsamast kõrvalt keerata. Sama Audi leidis uue omaniku täna.
seda võib ka nii seletada, et kui auto korda tehti, kahanes tema läbisõit seisukorrale vastavaks. vahetad kõik jupid ja kere ära ning võid odo rahumeeli nulli kerida ja uue auto hinna panna. aga need, kes autot korda ei tee ja vaid läbisõitu näpivad, on juba kergelt petised :)