Mis siin hinnale tähelepanu pöörata, vaata palju Eestis diisel automaat 2010.a. Galaxy maksab. Hind jumala normaalne, see et nüüd kadedus tekkis et keegi teenib mingi kopika mitte ei lösuta niisama töötu abirahast, see sinu probleem.
Esmane registreerimine ongi 2010, ehitusaasta 2008, see täiesti normaalne ja auto24 ongi sisetatud esmane reg.
4000 km läbisõitu ei hakka sul ükski kerima, sest see mõtetult kulukas ja ei anna sittagi juurde. Pigem see apsakas, nagu ka saksa kuulutuses on teine mootor!
sa oled vist tõesti peast soe kui arvad, et hinnale nelja tonni otsakeevitamine on tõsine äritegevus ja ikka parem kui töötuna olesklemine. sel juhul peaks "ärimees" ka makse maksma, aga sellest võib ilmselt vaid unistada. kui auto on toodetud 2008a, siis vaevalt, et ta kuni arvelevõtmiseni kuskil laonurgas konutas- pigem oli kuskil esinduses proovisõiduauto ja sai talda juba enne ametlikuks muutumist- taolisi autosid ei hoita mitu aastat laos hallitamas, sest GHIA varustustaset niisama kokku ei laota. ja mina ei tea mis kala selle 4K kilomeetriga on, aga fakt on silme eest- mobile kuulutuses on teine näit. odomeetri muutmine ei ole selline töö, et kilomeeter maksab- maksab lihtsalt muutmine. ilmselt püüdis kutt jääda reaalsuse piiresse, sest viimane hooldusraamatu sissekanne on väidetavalt 201 000 km peal ja seega oli 231 000 suht riskivaba number.
Kui veidi täpsemalt loeksid saaksid aru, et 201000km on vahetatud rihmad, kuid viimase hoolduse kohta on kirjutatud vaid kuu ja aasta. Hooldusraamatu viimasest sissekandest pole seal ju juttu. Hinna juurde keevitamise kohapealt vaatate ju mobile hinda ja eesti hinda, kuid ei arvesta transporti ning muid kulutusi mis müüjal juurde läheb. Võibolla, et isegi maksab makse.
Ülakoma kullake,me elame juba paarkümmend aastat kapitalismis.See palju keegi teenida tahab pole küll nagu sinu asi, aga teise rahakotis on ikka mõnus sorida,eks.
need, kes kapitalismis elavad, ei pruugi mäletada teisi aegu, kus teatud tegelasi lihtlabasteks spekulantideks nimetati. mind absoluutselt ei huvita taoliste "kapitalistide" rahakott, lihtsalt ehk mõni vähemkogenum saab siit infot, mismoodi autoturul hinnad kujunevad ja et paljudel juhtudel makstakse lihtalt õhu eest ehk siis lootus, et kallima hinnaga saad võib olla ka kvaliteetsema kauba, on lihtsalt lollide lohutus.
kui juba sellised kommentaarid tulevad, siis ei imesta, et leidub lolle kes taolist hinda maksavad. minu poolest ostke ja olege õnnelikud ning rääkige kõigile kui hea tehingu tegite. müüja aga peab peenikest naeru, sest tõmbas järjekordsel lollil p..e lohku.
ja ei ole vaja pärast minna tarbijakaitsesse või televisiooni kaeblema, et ostsin müüja sõnul korras auto, aga kojusõidul lagunes ära ja nüüd ei võta müüja enam telefoni vastu.
Mil moel selle auto müük on ostjal p..e lohku tõmbamine? Seal maal on ühed hinnad, meie Eesti turuhinnad on aga sellised. Su jutt auto tehnilisest seisukorrast on ju pelgalt spekulatsioon. Ei tea ei sina ega ka mina kas auto laguneb ostjal teel koju või sõidab nagu kulda järgnevad aastad, praegu on su tekst vaid sinu enda väike vaimusünnitus millel puudub igasugune tõepõhi. Ehk ostsid ise Berliini mustlastelt 1999.a Mondeo, kiitlesid sõpradele, et sina pole selline loll nagu teised kes siinsete diilerite näppude külge midagi jätaks. Nüüd kui auto otsad andis pole võimalik pöörduda isegi televisiooni ja ongi ainukeseks võimaluseks oma kibestumust siin foorumis välja elada? Tüüpiline tegelane, kõik teised on kas lollid või petturid, vahepealsed varianti ei ole - ainuke terav pliiats siin Sinateiste oinaste keskel...
hämmastav nürimeelsus kumab foorumist läbi. kõik on ok, kõik on kena, ärikad on ülimalt tublid inimesed, et suvatsevad siia kullkallist euroopa s.tta kokku tassida ja kõik on häppid kui sellise auto osta saavad. mis krdi turuhinnast siin üldse jahute- keevitada neli tonni ostuhinnale otsa on teie arust normaalse turuhinna kujunemine? autoaiad on täis sakslase ärahooratud panne eestimaise "turuhinnaga" ja teiesuguste arust on see normaalne? müüja ei tee grammivõrdki seda auto paremaks, kulutab ehk mõne euro odava vaha ja lapi peale ning küsib teie käest ausa näoga korraliku papi ja teiesugused vaid noogutavad rõõmsalt ning maksavad.
ma ei ole tünga saanud, sest oskan osta, mu autod sõidavad ilma igasuguste probleemideta, aga selline nürimeelne huiarite õigustamine mulle pähe küll ei mahu. sööks taolised vennad autoturult välja, saaks turu ehk natukene puhtamaks ja autod korralikumaks, aga loll pööbel ei suuda ju aru saada, et neid tegelikult pügatakse igast asendist. sellistele on oluline vaid oma bemmi poleerimine ja burksiputka juures kõvatamine. andke minna, lollidelt tulebki raha ära võtta.
Ülakoma loogika järgi on kõik kasumit taotlevad ettevõtjad huiarid,eesti energia on lausa riiklikhuiar sest müüb Eestis elektrit kallimalt kui soomes,saa ükskord sellest vingumisest üle.
http://www.auto24.ee/used/2065621
Ilus diisel Audi A4 toodud Rootsist ja Läbisõidumõõdiku näit: 264 368 km
Vin kood ilusti olemas: WAUZZZ8E13A314804
Googeldades leiab Rootsis numbri(Mis on kuulutuses puudu): UAH825
Väike päring Rootsi registrist ja voilaa:
Senast godkända besiktning: 2013-10-09
Mätarställning: 452835
Lasen siis ringile vana politseiauto kuulutuse. Müügijutt on muidugi hea.
Kuulutuses märgitud: Läbisõidumõõdiku näit: 181 700 km · hooldusraamat
Maanteeameti info järgi 25.11.2013 oli ülevaatusel fikseeritud näit 302159 km.
Kaks aastat on siis ainult tagurpidi veerenud. http://www.auto24.ee/used/2070676
Toodud Saksast juuni 2014, siis oli läbisõit 114000km, paar nädalat tagasi käisin seda autot vaatamas, siis oli läbisõit 150000km ja viimane hooldus Saksas 112000km. Ehk on nüüd on 20000 tuimalt tagasi keritud ja hooldatud autost ei saa juttugi olla.
hooldusraamatus tundub olema tehtud hoolduse sissekanne 2014a detsembris 219 580 km pealt, aga jämejala omad kirjutavad ikka kuulutusse 202 000km http://www.auto24.ee/used/2073612
Sealt ostab auto vaid Jämejala patsient ilmselt. Selle autoaia kohta on meedias olnud küll ja küll teemasid selle kohta, mis seisus autosid need tegelased müüvad. Ja ikka ostetakse sealt...inimeste rumalus on hämmastav.
Autojärelmaksu mehed on päris naglad: http://www.auto24.ee/used/2069858 kuulutuses läbisõit kirjas 239 000km
Maanteameti lehel viimane külastus 04.2014 läbisõidul 376 373km
Reg. number 082MFX ja vin SB1KM20E20F024192.
Kavalalt teevad, autod millel ajalugu näitab mingit jama, siis jätavad kuulutusele reg.numbri märkimata.
Huvitav ka maksuamet kerib autode läbisõite vähemalt MNT andmebaas näitab nii aga seal targad müüvad oksjonil risud maha siis tarbijakaitsele võib vilistada.. http://www.osta.ee/seat-leon-767ati-2004-a-68380307.html?_sr
c=listing
Müüja: Maksu- ja Tolliamet 100% / 13 / Vaata müüja teisi esemeid
Mark: — Mudel:
Aasta: 0 Sõiduki tüüp: —
Kere tüüp: — Kütus: —
Käigukast: — Vedav sild: —
Mootori võimsus: — Mootori töömaht: —
Odomeetri näit: — Värv: —
Uksi: — Kliimaseade: Ei
Registreerimismärk: 767ATI
Vin kood: VSSZZZ1MZ3R123892
Mark: Seat Leon
Tüüp: 1M
Esmane registreerimine: 27.10.2004
Värvus: helehall
maanteeametis on viimane registreeritud läbisõit 2013a ja 239814km, müügikuulutuses 260259km, seega kõik korras. see vahepealne ls kukkumine on ilmselt ülevaataja näpukas andmete sisestamisel.
Sellel autol paistab ka läbisõit keritud olevat: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=90efbf6fc9db575c8
b4d46b3a3c0b74a
Algselt oli kuulutuses kirjas ka auto reg nr ja ARK lehelt paistis kõik ok olevat, aga u paar nädalat hiljem kontrollides näitas nö vähenevat läbisõitu. Minu järelpärimisele ARKi vastati sealt, et neil on alust arvata, et sõiduki odomeetrinäitu on muudetud.
Nüüd on müüja reg nr-i kuulutusest eemaldanud. Sõiduki reg nr on 186 BPD ja vin siis KL1YA75Y9CK743101.
snisilm virveke kahju et sul puudub analüüsivõime:
auto jõudis arki19.08.2015 Registreerimiseelse nõuete kontrolli läbisõiduga 92210km
edasi oli 25.08.2015 Numbrimärk, Registreerimine Eestis ,
siis ülevaatus 28.08.2015 läbisõiduga 92230
ja nüüd pane hiir esimese täpi peale ja näed kuupäeva 01.02.2014 läbisõiduga 189337 ja nüüd mõtle kuidas need sinn said, pakun eelmine omanik käis eestis puhkusel ja teadis ette et müüb autu üle 1,7aata pärast eestisse ja palus arkil üles märkida hetkeline läbisõit
To ajukeenius:
Ei tea, kuidas mina sinisilm olen kui ma just kirjutasingi, et tegemist keritud läbisõiduga?! Kuna müüja nüüd auto reg nr-i eemaldanud ja teistel huvilistel puudub võimalus kontrollida asja, siis hoiatan ka teisi vastavas foorumis. Samuti enne kui teisi sinisilmadeks hakkad nimetama, siis vaata oma õigekiri üle - kirjaviga ei jäta sinust just kõige teravama pliiatsi muljet :)
snisilm virveke kahju et sul ikke pole taipu lugeda minu jutt ja kuupäevi panna ritta nii kuidas nad tekivad koos läbisõiduga, kahju et usutakse mingit arki kodulehte ja peetakse seda tõe pähe, murjamid su ajud ära komposteerinud
Läbisõidu ostjad on tavaliselt hea haridusega eestlased kes teevad järeldusi läbisõit = kulumine jne... Samas nad unustavad ära, et tegelikult on tohutu vahe kas auto on sõitnud 300 tuhat km maanteel, või 150 tuhat km linnas jne... Kas autoga on sõitnud naisterahvas kes on pidevalt sidurit libistanud ja käike valesti vahetanud ning auke vältimata linnas liigelnud jne... Tegelikult ei ole must ja valge. Vaid on väga palju toone. Olles pidanud üle 30 auto võin öelda, et on mitmeid kogemusi kus 300 tuhat sõitnud auto on paremas seisukorras kui 125 tuhat sõitnud auto ja vastupidi.
Loomulikult on läbisõidu muutmine ebaõiglane ja kõikidest muudetud läbisõiduga autodest peab teada andma kui petturitest. Aga selle on rumalad ostjad sellise turuolukorra loomise tõttu ise teinud. Selle, asemel, et läbisõitu vaadata. Mine autoga kontrolli. Usun, et ei peaks olema üllatus kus mõni 220 tuhat sõitnud auto mootor nurrub nagu uus auto ja teine 150 tuhat sõitnud auto mootor koliseb juba nagu romu.
Ärge tehke maailma enda jaoks mustvalgeks. Vaid seal vahel on palju värve. Ärge tehke oma elu keeruliseks. Minge autoga esindusse kontrolli ja ärge looge eelarvamusi. Eriti naljakas ja rumal on kuulda kus mõni usub, et 190 tuhat sõitnud auto on ok ja 201000 sõitnud auto on juba paha. See viimane lause näitab, et sellisel inimesel on tõsiseid probleeme psüühikaga.
Iga juhuks teadmiseks, tegu on Inglimaal sündinud pilliga ehk siis rool peab ametlike andmete järgi asuma paremal küljel http://www.auto24.ee/used/1966422
Kas maanteel sõites kulutab kolb vähem silindrit kui linnas???? Kas ostaksid ise masina mis on tegelikus vuranud 800 tuhat kilti maanteel aga hetkel ilutseb näidikuteplokis 170 tuhhi? Ühesõnaga ei ole vahet kas pill on tiksunud maanteel või linnas, mootori mehaaniline osakond kulub samamoodi. Kulumine sõltub vaid eelmise omaniku hoolsusest, järgida masina õlivahetusvälpasi. Ainuke mis kulub linnas rohkem kui maanteel, on sisemus ehk siis see, mida silmaga näed, ülejäänu on nagunii bingo loto. Ja tegelikuses, ei suuda ka see tavaline ostueelne kontroll tuvastada, kui kohviks on su ilusa, uue, läikiva pilli mehaaniline osa kulunud. Nii et võitjaks jäävad nii või naa automüüjad.
hullult uhavad ikka, 100K aastas pole mingi teema. ja siis eestis istuvad sellised saanid teeninduste uste taga järjekorras- appi, mu uus auto juba laguneb...
http://www.auto24.ee/used/2091297
Selle Volvo tõin ise Leedust. Õige ls ca 700tuh. Esisild koliseb. Kindlustust pole ja ärimees nii vaene et ei jõua autot oma nimele ka kirjutada, nelik ka ei toimi. Mootoririhm kohe minemas. Salong kulunud jne... Palju õnne ostjale!
Selle CR-V vin kood on siin foorumis ära toodud ju, number on kuulutuses. Nende andmetega saab mnt kodulehelt päringu teha ja seal on selgelt kirjas, et 12.2012 oli läbisõit 296180 ja 12.2014 oli läbisõit 326996. Lisaks on auto see aasta 10 kuud veel kilomeetreid kogunud.
kuna viimane omanikuvahetus tomus 08.07.2015, siis võib vabalt olla et inimene ostis juba keeritud spidomeetriga. Tema asemel ma annaks avalduse politseisse selle inimese vastu, kes nimetas teda petturiks. Korrektne oleks siia tuua, et antud autol on läbisõit keerutud, aga kes seda tegi, seda vajadusel peaks väljaselgitama vastavad organid ja juba need esitabad südistuse. Kuna A24 pannakse kirja spidometri näit, mida müüja tegigi. Ja üldse ainult rumal inimene loodab saada 181km läbisõiduga 7500e CR-V.
P.S. ei ole selle autoga seotud !
Jah vabandan müüja ees. Nähtavasti on ka viimane omanikuvahetus juhtunud nii, et ostjaks osutus heauskne ostja kes ei ole MNT-s omanikuvahetust vormistades auto varasemaid läbisõidunäite uurinud ja pole seda teinud ka nüüd autot edasi müües. Muidu oleks see kindlasti kuulutuses kirjas. Ega ju kohustust seda kontrollida ei ole. Samas võis ka olla, et selle Honda digitaalne läbisõidumõõdiku näit muutub ise ja tegelikust läbisõidust ja omaniku tahtest hoolimata. Digivärk.
Kuulutuses tõepoolest pole märgitud sõiduki läbisõitu vaid on märgitud "läbisõidumõõdiku näit".
Seega veelkordsed vabandused ja klikkisin ka nuppe ebasobiv postitus eelmiste postituste juures. Ehk siis võetakse minu postitused maha ja inimene saab oma auto kenasti uuele heale omanikule üle antud.
Nüüd võiks muidugi müüja kuulutusele lisada et spidomeetri näit ja tegelik läbisõit ei klapi.Raske on pärast seda väita et oli heauskne ostja ja ei tea asjast midagi.
Mingil ajal autot müües satun ka ilmselt siia "listi" sest mul pole õrna aimugi, mis auto läbisõit ennem oli!
Lihtsalt vaatasin autot ennast, mitte mingeid vinne ja pinne internetist
ma vist sattun ka siia, kuna mu 28a vanal autol on 4a tagasi spidovahetatud ja tänu sellele 120000km maha kadunud :D ja kõik ju otsivad nii vanat autot ikka hooldusraamatute ja muude mölludega!
Samas peab tunnistama et minu toodud rohkem kui 100-l autol on enamusel need raamatud olemas olnud .Nüüd aga kahjuks enam mitte.Turg nõuab oma.Nagu keegi varem on maininud ei kao need niisama kuhugi...!
Mis seal vahet on kas auto on käinud käest kätte või mitte? Kui odo näit on vale siis tuleb teavitada selles teemas. See, et ma ostan 200 tuhat väiksema läbisõiduga auto kui reaalselt on ei vabasta autot suuremast läbisõidust. Praegu tuleb mõne mehe arvates nii välja, et kui ma olen ostnud keritud auto ja müün seda ausa pähe ei olegi enam tegu petukaubaga?
Igati õige teema ja jätkake samas vaimus. Kui peaks mõni minu auto siia sattuma siis peale kerima ei hakka aga kindlasti teavitaks ostjat, et autot on keritud eelnevalt kui see on oluline ostja jaoks! Selge on see, et enamus autod on keritud. Mida vanem masin seda suurem tõenäosus...
Siin foorumis on läbi jooksnud, et enamus autosid on keritud. Kui see on nii, siis on siin teemas ikka väga vähe postitusi.
Äkki keegi võtab käsile ja teeb teema 100% mitte keritud autodest.
Oleks ostjatel ka lihtsam valida(enamus on ju keritud ja seda infot läbi töötada on liiga palju).
Teemas oleks vähem postitusi ja kergem jälgida.
Või äkki ikka ei ole enamus keritud?
Või on raske autoärikate mitte keritud autot esile tuua.(autoärikas noh!, ise olen töötu ja tige! ja nii edasi......)
Nüüd tuleb kindlasti, et miks sa ise ei tee? Lihtsalt ei ole aega, aga mõnikord seda foorumit lugedes vaatan, et siin on inimesi kellel aega küllaga käes.
Ei arva, et keritud autosi ei peaks esile tooma aga enamus on ju keritud ja lihtsam on siis näidata neid, mis ei ole keritud.
Ma esitan siis küsimuse nii pidi. Olen siin nüüd pool päeva foorumites tuhninud. Nö saksast vms toodud autod maksavad tunduvalt rohkem kui meie teedel sõidetnud autod. Ja nende läbisõidud on muidugi geniaalsed. Olen kaks korda ostnud saksast toodud auto. Üks oli kaks aastat uuem kui teine. Mõlema läbisõit ostuhetkel praktiliselt sama.
Seega me teame, et see on jama, aga mille pärast on inimesed nõus saksast toodud autote eest rohkem maksma kui eesti teedel sõitnud autode eest, millel on siiski kindlaks tehtav ajalugu või ongi asi selles, et eesti teedel sõitnud autodel on kindlaks tehtav ajalugu ja nendel sissetoodutel ei ole, nii et sa ostad mõtet 150 000 km läbi sõitnud autost, kuigi see on tegelikult 300 000 km? Hiljem maha müües aga ei huvita see enam kedagi. Kaotad auto väärtuses 2/3.
Miks te inimesed arvate et Eesti ajalugu alati õige on.Tean küllalt inimesi kes jaba mitmed kui mitte kümned aastad on enne ülevaatust või esinduse külastusi järjekindlalt läbisõitu tagasi "kerinud".See kulu on kordi väiksem kui hiljem müües hinnavahe vähe- ja üle 200000 sõitnud autol.Ja see asi muutub järjest massilisemaks kuna eestlasele ei jõua kohale et 300000 + km sõitnud auto on täisti kasutamiskõlblik
Vastus Sinu küsimusele- sest Eesti autoostja on lammas, kes vaatab vaid numbrit hodomeetril. Ammuteada tõde on see, et ära osta läbisõitu, vaid osta konkreetset autot.
Võlusõnad- taustakontroll, tehniline kontroll ja vormistamine. Muud pole vaja autoostuks.
Üldlevinud tõde on, et suur enamus "Läänest" (tegelikult Leedust) toodud autode läbisõidud on töödeldud ühel või teisel viisil.
Eesti ajalooga autode eelis on, et üldjuhul saad auto uuena müünud esindusest teada kasvõi mingi osa ajaloost ja ka läbisõidust. Selle järgi saad juba ise natuke nuputades välja mõelda, kas on keritud või ei.
Korralikult ülehinnatud saan. Ja mis sest läbisõidust enam, ta on üle aasta Eestis sõitnud juba ju. Mine vii kuskile kontrolli (nt Aasta Auto Tartus vms) ja kui korralik, võta ära. Lisaks, googelda VIN-koodi: http://www.vinhistory.eu/WVWZZZ3CZ6E142567
Maksa see 5€ ja ongi pilt ees, ei pea kedagi paluma ega ootama.
Ma ei kysinud hinnangut vaid palusin kas keegi saaks tarkadest vaadata mis taanis viimane näit oleks mis näha.eestis ei näita selle auto kohta esindus mitte midagi.käisin kysimas.ise paraku ei ole nii kõva it mees.....