Kaldun arvama, et kuna esindusel on ametlikud suhted tehasega, siis nad ei tohi taolist isetegvust teha ning torkida asju oma suva järgi. Kui peaks kuskil kasvõi mingi avariijärgne kohtukeiss ohutusüsteemide mittetöötamise kohta tekkima, siis hakatakse üksipulgi uurima ja puurima, et miks see konkreetne ohutuslisa ei toiminud ning kui lõpuks puuritakse esinduseni välja, kaovad igasugused volitused ja edasine know how. Ehk siis nurga taga tehku omanik mis tahes, aga esinduse käed on puhtad ja ei lähe mingid kõlakad lahti, et näe, seal saab aju modida ja mõttetut kraami välja visata.
No selle rajaleidja väljalülimine on trikiga teema. Endal on 2022 Passat ja iga kord, kui masina käivitad, on too raja-asjapulk tagasi. Jah, saad siis küll deaktiveerida, kuid järgmine kord on masina käivitamisel JÄLLE tagasi. Esinduses soovisin, et palun tehke nii, et see jääkski väljalülitatud olekusse. Esindus hädaldas, et nii ei saa… Nii ei tohi. Ma siis küsisin, et kui kord on masinale siuke variant peale pandud, et saan toda asja välja lülida, siis miks ei tohiks seda jäädavalt (või siis pikemaajaliseks) välja lülida? Selle peale ei osand nad midagi kosta. A kuna mulle see vidin ei meeldinud, siis jonni ei jätnud ja leidsin tüübi, kes nö ametlikult “kodeerib” Volkareid. Pani Passatile kaabli järgi ja voilaa… Igasugu vahvaid asju sai küll “nähtavale” toodud, aktiveeritud ja deaktiveeritud… Ja kadus ka see krmuse rajaleidja kus see ja teine…
Arvatavasti suverehv ja madal temperatuur. Rajahoidja on saatanast nii vw kui audi jne. mudelitel. Kohutavalt häiriv ja tüütu lisa, lausa segab normaalset sõitu. Lülitage see välja ja nii jäägugi.
ma ise ka ei tea detaile. AI pakutu peaks olema üldise toimemehhanismi mõttes õige:
Kuidas see töötab?
Piirang (cap) – määratakse igal aastal kogu lubatud heitmete tase, mis järk‑järguliselt väheneb terve perioodi jooksul (periood oli algselt 25 aastat). [climate.ec.europa.eu], [climate.ec.europa.eu]
Lubade jagamine – ettevõtted saavad lubasid kas oksjonitelt osta või mõnel juhul tasuta [climate.ec.europa.eu], [forum-energii.eu]
Turul kauplemine – ettevõtetel on võimalus müüa üleliigseid lubasid või osta juurde, kui nende heitmed ületavad omandatud lubade arvu. [tracker.ca...bongap.org], [climate.ec.europa.eu]
Kontroll ja raportimine – iga osaleja peab täpselt raporteerima heitmed ja kasutama sobivaid lubasid; puudumise korral trahvid. [climate.ec.europa.eu],
Tulusüsteem – süsteemist saadud tulu kuulub liikmesriikidele ja suunatakse rohelistesse arengualastesse, näiteks taastuvenergiasse ja energiatõhususse. [climate.ec.europa.eu], [climate.ec.europa.eu]
Aga vasta lihtsalt ja lühidalt, et kõik lollid aru saaksid. Kuidas saab keegi omastada ühe õhus hõljuvatest gaasidest ja sellega kauplema hakata? Kellele laekub raha ja mida ta selle rahaga peale hakkab?
Ma olen suht kindel, et see kõikumine tulenes rajahoidjast. VW grupi autodel on rajahoidja üpris vilets. Aga üldiselt need rajahoidjad vingerdavadki. Mõnel tootjal on paremini õnnestunud, VW-l ei ole õnnestunud.
Tegin ka uue Tiguaniga proovisõitu ja minu jaoks püsis väga hästi teel ja sõita oli mugav ka 130-ga.
Mulle ei meeldinud Tiguani sisemine disain. See uus käigukangi asjandus roolisambal on jabur. Samuti see, et kojamehi peab nuppudest pungil tulede kangist lülitama.
Olles Android Auto ekraanindus saanud proovida, siis VW lahendus tundus maha jäänud.
Kokkuvõtvalt siiski jättis Tiguan suht hea mulje, annaks 4 punkti 5st.
Paistab, et tegu sellesama kuuuurija fordiga, sest aastaarv, värv, mootor ja müüja eesnimi langevad kokku ja info läbisõidu, regnumbri kohta ning foto ainult peletaks ostjaid eemale. No ehk saab sellele jamale kulutatud rahagi mingil määral tagasi. Aga et keegi on bronninud 10. detsembrini, on küll vähe veider. Taolised bronnijad võiks kohe pikalt saata ja müüa esimesele, kes õue astub ja raha annab.
Hea fdghfgh!
Tuleb leppida sellega, et kõik inimesed ei saagi asjadest ühtemoodi aru. Kogu see kasvuhoonegaaside heitmete jaotamine energia-, tööstus‑ ja lennundussektoris (ning alates 2024 ka meretranspordis) ja võimalus nende sektorite ettevõtetel omavahel heitmenõuetega kaubelda on vist 20 aastat juba kasutusel olnud. Kui on soovi, siis on ka allikaid, et see asi endale arusaadavamaks teha.
https://www.auto24.ee/soidukid/4254984 vennike müüb nüüd ilma igasuguse infota autot, isegi pilte pole pannud, samas kui vaadata et järgmine turul oleva sama aasta oma on täpselt poole kallim kui tema soetatud , siis peab ikke peast soe olema et loota sellisest midagi hääd, osteti lihtsalt ämber poltidega
Minule helistas selliselt numbrilt 56837039 küsis pin koode ja lubas head täispuidust mööblit koju kulleriga. Aga jäin ilma 255€ ja tagasi helistades number pole kasutusel.
Üha rohkem veendun, et see raiko ongi valitsuse troll ehk peenemalt öeldes agent, kes peab igal pool netis rahvale selgeks tegema kui ilus elu meil tegelikult on. Taolisi siin ennegi olnud, üks kogu aeg kõrvutas mingit skp-d ja palkasid ja midaiganes veel.
Et selles rohemaailmas liigub sit@ks palju raha, siis selle jagamise juures tahab igaüks olla ja veel parem, kui kasvõi väike sõrm seal süsteemis sees on.
Aga ülimalt haritud inimesena võiks see raiko mulle lollile selgeks teha, kuidas saab keegi omastada ühe atmosfärigaasi ja sellega hangeldama hakata?
Ma ei ole küll kuuuurija pidev vaataja, aga minu arust ei lahene seal kunagi eriti midagi, ongi rohkem selline jutusaade, kus hädalised saavad oma mure südamelt ära rääkida. No ja otsitakse teemasid, mis rahvale pele lähevad.
Vbl sai ka nüüd keegi targemaks ja ei torma pimesi selliseid poolmiljonärautosid ostma, eriti kui müüja täiesti tundmatu tegelane. Eks neid tarbijakaitsevaidlusi ennegi olnud taoliste müüjatega, peamiselt muidugi madalamas hinnaklassis nagu need balticar ja muud sellised lasnamäe urkad on.
Sel aastal on see ärikas ostas üsna vaikne olnud, ilmselt keeras automaks ka nende äri pekki, sest regtasu jääb siiski ostja kanda. Eelmise aasta lõpus oli tal neid sarasid seal ikka mitmeid müügis, vähemalt üks nädalas ja läksid tegelikult nagu soojad saiad ning päris korralike hindadega.
Vaatasin ka siis Kuuuurija ära. Sulepeast imetud lugu, lihtsalt mahuks saatesse. Midagi ei lahenenud, v.a. see, et remondimehed said raha kätte. Päti nime öeldi ka paar korda, kes seda enam mäletab?
Kannatanu ei virisenud ju, küllap oli oma veast ammu aru saanud ja ilmselt oli hea, et Lust ta käekõrvale võttis ja mees auto kätte sai.
PS eelmisel sajandil alguse saanud firmades käib ilmselt tihtipeale praegugi nii, et auto tehakse korda püsikunde lihtsa kõne peale. Keegi mingeid pabereid uurima või omanikult 3 veretilka nõudma garantiiks ei hakka. Pool aastat ei tulnud järgi, tegi uue firma - no ja mis siis, küll ükspäev ikka keegi ärkab.
Olen seda asja üsna lähedalt näinud.
Nii see Srotas kui ka Xdalys on SCAMid- raha läheb kohe aga toodet pole, ei ole ka tagastust ja mitte ühtelegi emailile ei vastata.
Hoidke eemale.
Positiivne kogemus on RRR.lt - kõik sujus ja seda isegi kahel korral järjest.
Neid õngitsemiste variante on mitu, kuid siia lisandus veel üks.
Tolli- ja Maksuamet (just nii oli kirjapilt) oli saatnud mu emale kirja, et tal on tasumata maksukohustus ja, et oma pangaandmeid uuendada, peab vajutama allolevale lingile.
Tekstis oli palju loogika- ja kirjavigu.
Emale olen korraliku koolituse teinud, et IGASUGUSE maksmise jms teemal võtab ühendus minuga.
(a sellegipoolest tekib vanemal inimesel paanika, et mis kohustus tal maksmata on... kui olin paanika maha rahustanud, selgus, et emal polegi mingit teemat maksuametiga ning tegelikkuses ajan kõiki ema rahaasju mina... a esmases paanikahoos oli tal see kõik ununenud.)
See osa maailma majandusest ja riikidest, kes "maailma päästa" tahab, on muu maailma arvelt saavutanud tänase elatustaseme. Euroopa riikide elatustase on kõrge ja valdavale enamusele inimestele selles muus osas maailmast täiesti kättesaamatu. Ei juhtu midagi kui Euroopa riikides elatustase langeb. Eestis on seda paigaltammumist nüüd mitu aastat nähtud (2025 on elatustase ainult minimaalselt parem kui oli 2019), Jaapanis on olnud sama olukord mitukümmend aastat järjest. Harjutakse ära, ka Eestis.
T-25 kohta on mitu teemat auto-motos, neid tasub lugeda.
Viidatud "kaaned" on liugurivõllide otstes olevad seebikarbi mõõtu kopsikud kohe põranda all kasti ülaosas. Nende alt paistavad tõesti võlliotsad ja üks neist ilmselt on kaugemal, kui teised. Ära unusta, et kang on keskelt toetatud ja reduktori võll on seega tagumine:)
Kui sel kastil on veel blokeeringukuulid sees, siis peab siduripedaal võllide nihutamiseks olema vähemalt poole peale, soovitavalt lõpuni alla vajutatud. Kuigi nii vanadel asjadel ei pruugi enam see süsteem elus ollagi. Samas - poole peale jäänud pedaal viitab just blokeeringusüsteemi kiildumisele või hooletule kangikäsitsemisele - kuul ei langenud pessa ja blokeeringuvõll ei tagastu algasendisse.
Kulunud kangiotsa ja kulissiplaadi korral peab kangiga täpne olema. See hakkabki korduma ja uusi KORRALIKKE tükke meil ei liigu.
TO fdghfgh: tänan tasulise artikli sisu jagamise eest! Tema kirjeldatu on üks olulisemaid põhjuseid, miks ma tahaks ka endale ühte särtsuautot nö kolmandaks autoks, sest näiteks kogu sügis on esinenud igal nädalal keskmiselt 1-2 korda 4-5h kestvaid elektrikatkestusi. Piisavalt vähe, et häiriks elamist, kuid piisavalt palju, et segaks töö tegemist. Õnneks pole ka üheski hoones õhksoojuspumbad, külmikud vm selle tõttu viga saanud nagu varasemalt. Päikeseparke omavad naabrid on üsna vihased, et päikeseliste ilmadega polnud (päevasel ajal!) võimalik midagi võrkugi müüa ja õhtusel tipptunnil pidi siis hakkama kalli börsihinnaga maha jahtunud maja uuesti soojaks ajama, et järgmise päeva ootamatustele vastu minna.
TO mitsu bisi: juhin igaks juhuks tähelepanu, et 75km/h on keskmine kiirus. St selleks, et saavutada keskmiseks 75, tuleb linnas 30-40 alades venimine sõita maanteel tagasi siiski vähemalt 90-ga ja keskmiseks ei ole võimalik saada 90km/h, kui täpselt see kiirus maanteel püsikale panna, st sõitsin ikkagi 100-110 vahemikus. Eks need rekkakolonnide taga venimised ja möödasõidukiirendused annavad kõik sinna mingi oma osa juurde ja 2,2L mootoriga MB sai ostetud ikka teadlikult dünaamikat silmas pidades;)
See pole seal ainus kummaline väide, aga karjub silma just otseselt sellega, et kuidas midagi sellist üldse väita saab? Milliste meetoditega elektriautode keskmist eluiga siis arvutati? Kui palju sisaldas see valim ÜLE 18 aasta vanuseid (??) elektriautosid ja kas need tulemused võib siis kanda otse üle ka praegu toodetavatele elektriautodele?
Aga lõpetuseks ka midagi väga positiivset, mis pani tõesti kulmu kergitama, sest tegu pole järjekordse paberiltõestusega, vaid jutt käib täiskoormaga elektrikaubikust avalikel teedel! Täiskoorem (alla 700kg:) pole küll päris kaubikukoorem, nagu pole ka kaubik ise päris kaubikumõõdus auto, aga seda võiks võtta ka kui mahtuniversaali saavutust (7 sajakilost inimest autos) ja lubab loota, et särtsuautostumise argipäev ei pruugigi olla nii kaugel. https://auto.geenius.ee/sisuturundus/kia-pv5-cargo-pustitas-
guinnessi-maailmarekordi-69338-kilomeetrit-uhe-laadimisega-j
a-maksimaalse-veosega