Mis romulas A66 leiba teenib? Abikaasa Eestist uuena ostetud 2011a Peugeot on samuti imo täiesti heas korras, pindmist roostet leidub vähesel määral küll, aga ainult seal, kus eelnevalt mehhaaniline vigastus on olnud.
Pole vaja taeva pähelangemisest seletada, kui sinu juurde ainult rümbad satuvad..
amtel-i tegelane arno on ikka tõeline kõike teadja omaarust! eestist rändavad autod igale poole,läti,leedu,poola, ukraina,kazastan jne. ja isegi aafrikasse.aastaid juba.see tema jutt on ju loogiline ,kuna amservis uputab nendest avensistest ja auristest.rahad ju peavad liikuma
No 18 tonni eest ju parim auto üldse mida eestlane võiks tahta. Läbisõit ja hind kenasti vastavuses. Kes siis selle raha eest uut hakkab ostma- ikka vana ju parim. Me rikas rahvas, mingi vana passati eest taoline raha on köömes.
selle passati juhiiste on vähemalt pool milli läbinud.kohutav! võib-olla tõsteti korralik iste välja ja visati vana nässakas asemele,kuna taksojuht pasandas korraliku istme täis
See on parim Passat üldse! Kuna nii uus, et ei ole veel ülevaatusel käinud, siis kerid enne MNT-s regamist 100k maha ja saad kopikate eest puhaste paberitega vähesõitnud auto endale.
Vahepeal ikka ajaviiteks satun seda teemat lugema. Mis puudutab, seda eelnevalt lahatud 4Motion Passatit, siis selleks, et selgitada, kas ja kui palju on keritud on Rootsi autode puhul esiteks internetis piisavalt võimalusi ja kui selle kasutamise oskust jumala poolt antud ei ole, siis alati saab Möllerisse kohapeale minna ja põhjalikult huvipakkuva auto ajalooga tutvuda.
Mul kulus paar minutit, et selgitada, et rootsi lehtede andmetel selle auto läbisõitu ei ole näpitud.
Kui ikka aega ja tahtmist süveneda ei ole, siis ei ole mõtet siia ka igasuguseid lollusi kirjutama hakata, mida siis veel omakorda vähem pädevamad kodanikud puhta tõe pähe võtavad :)
Mis puudutab seda juhiistme näidet, siis enamikel sport sisuga Passatitel vajub välimine istme äär juba aasta või 50tkm ära.Oli samamoodi ka B7 kere ja nüüd ka B8 peal. Eks see on ka alati kinni eelneva omaniku tagusmendi gabariitides.
Ehk siis jällegi asi, millel ei ole läbisõiduga mitte mingisugust seost.
Selle passati kuulutuses on kirjas, et kontrollitav hooldusajalugu.
Seda saab siis esindusest kontrollida, aga on üks asi mida ma siin tähele panen.
Inimene küsib mingi auto kohta, kas on keritud.
Vastuseks tuleb, et kes seda saasta küll ostab. Kerimisest või mittekerimisest pole vastuses juttugi.
Spetsialistid noh!
Peale selle kirjutamist olen ka vist selle auto üks müüjatest.
Ja üldse.
Ehitajad ehitavad sitasti. Garantii ei kehti.
Arvutimüüjad valetavad.
Poemüüjad petavad rahaga.
Maksud on kõrged.
Tööd ei ole. Arvan, et automüüjad on süüdi.
Autode kommenteeriad on ainukesed kelle sõna on õige.
Elu on ikka sitt.............
Lisan ka veidi õli teie leegitsevasse arutelusse. 2 aastaga kukub Passati hind 50%? On ta siis tõesti läbi jjuba? Praegu veidi itsitangi pihku, naese prantslane sai 5 aastat vanaks ja alles nüüd on tema turu hind 50% uue hinnast. Me viimane neliveduline sõiduk oli Isuzu Trooper ja metsa temaga sõites tuli tihti traktori järgi minna- seega enam kulukat nelivedu elus vaja pole olnud rohkem. Sama tee sõitis külamees oma kõrge põhjaga Vaz 2109-ga mängeldes läbi.
Ma vaatasin neid Autosalong OÜ poolt müüdavaid autosid. Vahet pole, kas auto on 2001 või 2011aasta on läbisõidud ikka 140 000 -230 000 ja enamustel hooldusraamat . Tublid müüjad, kõik tip top.
Jätkame teemat vaid 100% tõendatud keritud läbisõiduga müügiautodega. Kellegi isiklikku sisetunnet/arvamust paluks siia mitte lisada. Samuti ärge lisage siia küsimusi "kas see auto on keritud?" Vähemalt mitte vin koodiga, lisage vaid müügikuulutuse link näiteks. Muidu kellegi müügikuulutusest vin koodi Googeldades viskab kohe ette pealkirja "Hoiatus! Läbisõit 100% keritud". Kes ei süvene, see ei pruugi nähagi, et tegemist oli küsimusega, mitte väitega, et auto läbisõitu on keritud.
ei saa 100% midagi tõestada. Aitasin kord sõbral autot osta. Müüja raius nagu rauda 190000 sõitnud. Kutsusin ta siis enda täpselt sama automudeli juurde, mis minu käes üle 400000 sõitnud. Mul istmed, pedaalid, käigukangi nupp ja üldse salong nagu uus. Müügimehe omal kõik nagu närakas! Ka ustel loksud sees. Tõestada ei saa siin midagi, äkki ongi 190000 aga kuidagi vaikseks jäi müüja küll. Aga ja just nimelt, sisetunnet ja mõistust peab olema.
On passat endal 500 tuh sõitnud. Kontrollitava Eesti ajalooga. See, mida näitad, on ikka tunduvalt rohkem sõitnud kui 160 ?.
. tuh. Müüja võib Sulle mida tahes seletada.
Kui väidad, et see passat on rohkem sõitnud, siis paluks tõestust.
Kui lihtsalt arvad nii, siis kalkun ka arvas.
See palju on sõitnud sinu auto ei puutu teemasse.
Kui rootslane paneb müüki vähem kui kolm aastat vana auto, mis meiesuguste mõistes on veel uueväärne, siis sellel on ilmselt mõjuv põhjus- kas on läbisõit juba sealmaal, kus auto pidamine muutub kulukamaks või on tehtud avarii. Ei maksa siin eestimaal nii sinisilmne olla ja uskuda kõikide sisseveetud autode läbisõite, mis odol kirjas ja müüja jutte väga heas korras autost.
Mulle meeldib kõige rohkem see, et meie seas on indiviide kes teavad miks
rootslane paneb müüki vähem kui kolm aastat vana auto.
Vähem kui kolm aastat vanu autosi on igal pool euroopas müügil lademetes.
See, et kasutatud auto vajab rohkem hoolt kui uus on ju siilile ka selge.
Anna abi.
Mind ka täitsa huvitab, miks müüakse maha sisuliselt uued autod kui need kestaks veel mitu aastat muretult? Mina isiklikult sellist liigutust ei teeks.
Vot see " mina nii ei teeks" ütleb kõik ära.
Aga mina teeks.
Näed nüüd. Sulle jääb sinu arvamus ja mulle minu.
Arvamusi on palju erinevaid, aga selle foorumi teema on 100% keritud
odomeetritest, mitte sellest mida keegi arvab.
Kui leitakse keritud auto, oh seda rõõmu siis. Automüüja paha.
Kui ei ole keritud, siis seda välja ei öelda. Siis on kas ikka keritud, avariiline olnud või niisama mõttetu saast. Sest kõiketeadja arvab nii.
Veelkord. Ta ei tea vaid arvab.
Kõik maailmas ei arva nagu sina.
Mõned müüvad auto, kui garantii saab läbi. Vahet pole palju see sõitnud on.
Pajud firmad sõidavad liisingu lõpuni, auto jääb pangale ja müüakse.
Põhjusi miks müüakse on palju.
See, kas auto on heas korras sõltub konkreetsest isendist, mitte sellest mida keegi arvab.
Mis nendest bemmidest ikka "tuvastada"?
Teisel massinal on kuulutuses vin puudu, see peks juba tekitama kahtlusi.
Ning ARK-i järgi on selle saani päritolumaaks leedu...
Ja tahab, võib "rondiärikatega"vaielda, endal ka teisi tegemisi. Fakt on, et ostke kontrollitava Eesti ajalooga auto. On probleeme vähem. Muidugi ka kontrollitava hooldusajalooga soovitatavalt. Euroopast toodud, kohe just tehtud "suur hooldus".. Naljakoht.
Head ostlemist!
Eesti ajalooga, teades eestlaste koonerlikkust (pohhuismi) ja serviste diletantlikust on see küll viimne asi mida soovitada. Eestlane sõidab kuni: https://www.youtube.com/watch?v=QleDiVz5VNw
Sinu kommentaarist loen välja, et olen õiget asja kirjutanud.
Kas värisesid ka vihast kui kirjutasid?
Mõned, kes sinu arust on rondiärikad, ainult müüvad ronte aga sina ju sõidad rondiga. Minu 500 tuh. sõitnud passat............
Vabandust, ei lugenud enne, et ta on sul ju väga heas korras.
Kui sinu 500 tuh. sõitnud passat on tõestus, siis rohkem kommentaare selles suhtes ei ole.
Kuule. Oled kindel, et su passat on ainult 500 tuh. sõitnud? Kindlasti rondiärikad kerisid enne müüki?
Kui kõik kes kiidavad siin kui hea nende "pool milli ja rohkem sõitnud passat" on ja kuidas ta iga kord puhtalt ülevaatuse läbib, peaksid enda sõnade kinnituseks lisama numbri ja vin-i või MNT väljatrüki, siis oleks neid kiitlejaid "palju" vähem :-)
Normaalne auto peabki ülevaatuselt läbi minema ilma probleemideta. Normaalne autoomanik hoiab ja hooldab oma masinat regulaarselt. Kui teeninduses öeldakse, vaja vahetada detail, siis seda ka tehakse.
Klassikaline eesti autoomanik hoordab autot nii kaua kui vähegi võimalik. Kuniks midagi küljest ära ei kuku, on kõik korras. Raudteeülesõidust ei saa üle sõita, sest sillakolin tapab ka jalutaja kõnniteel. Ja siis keeratakse ls maha, üks omanik, suitsuvaba jne. Suurelt kiideldakse veel vahetatud õli üle. Sorts, õlivahetus ongi normaalne nähtud ning see tuleb kasutatud autot ostes teha nagunii kohe ka ise. Ausalt öeldes ei saa aru, mis eestlasele meeldib "korras" masin saksast, mis on 2-3 aastaga maha veerenud 180 000km. Teadupärast just siis on vaja peale garantiid investeerida normaalne summa raha, et asi edasi kestaks. Ja ilmselgelt on KÕIK saksa autoomanikud maksnud auto hooldamisele ennem müüki 6000€, millele veel meie kohalik ärikas on lisanud "suurhoolduse". Lõpuks on auto hind ikka kolmandik soodsam kui tõestatud ajalooga masin. Kuidas? Ilmselt on saksa kapitalist loll ja on just eesti autoärikale maha müüma oma super korras masina ilma rahata, et eesti ärikas saaks teenida kasumit. Kogu selles süsteemis absoluutselt ühtegi punase lampi põlema ei lähe. Kuniks leidub ostjaid, leidub ka h*reid ja lolle peabki pesema ning raha ära võtma.
Huvitav , kes see debiil kustutas ära siit ühe keritud spidomeetri postituse? Kui auto24 kuulutusteportaal laseb valikuliselt siia postitada ja kustutab ära kellegi nö " lehma lellepoja " keritud spidomeetri kohta tehtud postutuse , siis mis selle asja mõte üldse siin on? See küsimus on sulle administraator kes sa selle postituse siit kustutasid täna. Võta teadmiseks et teavitan sellest auto24 juhtkonda .
On korrektne kuulutus ikka? Põhiinfo sõiduki kohta on ostjaid eksitav, sest kirjas on selgelt 141 500 km mitte miili. Mina potensiaalse ostjana märget kusagil kuulutuse lõpus miilide kohta ei näinud, kui see seal üldse oli enne minu postitust. Kui küsitakse kuulutuse põhiandmete sisestamisel läbisõitu kilomeetrites siis tuleks nii ka kirja panna 226 400 km või jätta see üldse täitma, ostjate lollitamise asemel.
Chevro (registreerimata) http://www.auto24.ee/used/2711240 loe lisavarustuse viimast rida, mis teha kui kuulutust sisestades saad lisada erinevaid tilulilusid aga läbisõitu saad sisestada ainult km ides
Ma panin ka kunagi keritud spidoga kaubiku foorumisse üles ,müüjaks Metro auto.
Asi oli foorumis max 15 min ,kuni kustutati .
Auto 24 foorumis kehtib vaid jõu reegel, negatiivne inf kellegi suure tegija kohta kaob kohe. Alles jääb kiidulaul ja eraisikute tümitamine.
Täpselt nagu NSVL ajal , sõnavabadust piiratakse.
Ja teistele hujlijaritele ( ka see 100 ! ) ei pea küll midagi keegii tõestama! On selge, huijarid ?! Teiesugused tõestage oma müüdavate rontide ls, hooldused mis on kogu aeg just " enne müüki" tehtud ja seda normaalsetes kohtades, kus on tõestatud see paberkandjal ja ka remondi teostanud firma arvutis! Mingid nurgatagused " remontijad " ei ole tõsiselt võetavad. NB- silikoon ja rehviläige pole suur hooldus! On arusaadav?
aas007, pärast pikka otsimist leidsin aastast 2014 ühe sinu postituse Metro Auto kohta. Postitus oli üleval kolm ja pool tundi mitte 15 minutit. Lisaks oli küsimus seal vales VIN koodis, mille autopood õigeks muutis.
Aitäh! Tegid hommiku palju rõõmsamaks. Kui iga päev kribaksid midagi sellist, oleks elu lill.
Aga ikkagi. Mis juhtus? Kas 500 tuh. sõitnud passat läks katki?
Sa ju hooldad teda ikka esinduses? Nurgatagused remontijad ei ole ju tõsiselt võetavad.
Küsisid, kas on arusaadav? Ei ole. Pead rohkem vaeva nägema.
Hoia ja keela, Klaara ja Veera
Vanarahvas teadis, et lo..iga vaielda on sama mis vasikaga võidu joosta.. Müüge oma vähesõitnud silikooniga läikimanühitud ronte edasi, millega ainult kirikuõpetajad sõitnud! Seda ka korra kuus veini kirikule toomas kõrvaltänava marketist. Terve 36 lehte täis " vähesõitnuid just suure hoolduse läbinuid" autosid, mis sõitnud 200- 280 tuh. Naljakoht. Ja see, kus mina asju hooldan, pole sinusuguste asi. Silikoon ja rehviläige pole hooldus! Arusaadav, - klaara, veera - või kes sa olidki? Aga teistele normaalsetele inimestele soovitus postitada huijarite keritud ronte, seda raskemaks nendel huijaritel läheb. Ilusat päeva!
Tore, kui keegi spetsiaalselt minule kirjutab.
Arvan, et süüdi on seesama 500 tuh. sõitnud passat. Kustkohast sa muidu selle kirikujutu võtsid. Eks autoaias sulle seda räägiti ja silikoni läige tegi ka oma töö
ning ostsidki raipe ära. Pärast said teada, et seda on veel 500tuh. jagu keritud.
Ja siiamaani sa ei saa aru kuidas on võimalik, et lo.l automüüja sinusuguse tarkpea ära peetis. Siis hakkasid endas kahtlema, sellest tekkis stress ja muud
luulud mida siis siin välja elad.
Luulude all pean silmas seda, kui müügikuulutuse piltide järgi läbisõitu määratakse. Oma passatiga juba eksisid ja nüüd arvad, et kõik on keritud.
Aga sellest on võimalik välja tulla. Kõige tähtsam on rääkimine teistega. Nii, et
kui midagi südamel, siis lase tulla. Ja kui autoost plaanis, siis selle jaoks vaata keegi pädevam kaasa(keegi autohuijar näiteks)
Muidu jälle lo..id lüpsavad tarka ja pärast teistkordset tünni on ravi keerulisem.
Tore kui leidsite selle vana postituse .Aga palun avalikustage ka see vana kuulutus .Siis näha kes tahab musta-valgeks rääkida.
Vale vin kood ei saanud olla,muidu poleks ma saanud vaadata auto ajalugu maanteeameti lehelt.
Nimelt on seal vaja täpsemate andmete vaatamisek mõlemat nii vin kui auto reg numbri ühtimist.
See kuulutus võis tõesti olla 3,5 tundi üleval veel ,aga minu "ebasõbraliku'' postituse automüügi firma kohta pühkisite foorumist loetud minutitega.
Olin sel hetkel auto reaalne huviline,aga huvi kadus ruttu...
Paistab et siin ikka mingi tegevus toimub kuna mõned kommentaarid kaovad .Millegipärast ei tule selgitust aas007 kadunud postituse kohta.Kes siis ikkagi selle kustutas ja kelle käsul?Kui vale vin-kood parandati ,miks siis ikkagi kuulutus ka kadus ?Midagi siin ei klapi!
Kustuvad vaid mõned üksikud postitused, kus ei ole mitte mingit tõestust läbisõidu kruttimise kohta välja toodud. Lisaks on viimasel ajal postitatud siia palju küsimusi "kas selle vin koodiga on keritud", ka need kustutame. Siia paluks ainult kuulutusi, mille läbisõidu võltsimist suudate ka tõestada.
aas007: Mitte kuulutus ei olnud 3,5h üleval vaid kommentaar siin foorumis, sellest konkreetsest kuulutusest ei tea ma 4 aastat hiljem kahjuks midagi kommenteerida. Autopood ka vastas kasutajale siin foorumis ja viis kuulutuses muudatused sisse.
ls 266 000 ja 250 peal vahetatud rihmad. no tõepoolest veab kohe ostjal...
vin ka korralikult, sest eelmise moodi avaldatuna ta ei avaldu otsingutes.
YV1SW714061569590
Minul oli konkreetne link kuulutusest ,kus sai igaüks vaadata maanteeameti lehelt teh. ülevatuste ajalugu . Mingit võibolla ei ole olnud .
Vale kerenumbri häma pole mõtet ajada ,see klappis täiesti ja igalühel oli võimalus vaadata läbisõitu .
Kordan - kui kerenumber oleks olnud vale ,nagu teie väidate ,ei oleks pääsenudki auto ajalugu keegi vaatama .Ja ka mina poleks tõe jälile jõudnud.
Lihtsalt tuimalt kustutate ära kuulutusi,kui keegi ,,suurem,, avaldab soovi .
Siin foorumi teemas on juba 36 lehte ,,punaseks,, muutunud autosid .Palun kõik need automüüjad hakake ka tellimma kustutamist .Kas saab?
Minul ei õnnestunud kustutamine ,kui keegi m..n pani siia üles auto, millel oli näidikute plokk vahetatud.Kõik kilomeetrid esinduses fikseeritud,paigaldatud uus 0km,sissekanne serviseraamatus .Helistasin kättesaadavatel A24 numbritel,kuulati ära aga kedagi ei paistnud huvitavat ja nii see siia jäi.Postitaja ei soovinud kokku saada et suudaksin tõestusmaterjali esitada.Huvitab ikkagi kas see ,kes selle maha võttis ka kontrollis asja üle- ei usu hästi.
Kuulutuses on piltidel hoopis teine auto number ja kerenumber kuulutuses on laest võetud.
187 000 sõitnud kaubik aastast 2007 . unistage edasi
Eestis on enamus autode spidod keritud või kuulutuses valeandmed ,kus kerenumber võetakse sõbra samasuguselt autolt.
Vastuseks kirjutas Metro Auto nii:
Saime auto24lt teate ,et meie autol on vin kood valesti. Tõesti nr oli valesti märgitud.
Vabandame eksituse pärast, aga alati tuleks ennem kontrollida täpsutavaid asjaolusid kui avalikult kirjutate siia. Selle auto puhul on tõendatav hooldusraamat olemas, ning arvan,et Teie poolne postitus polnud kuigi sobiv siia.
Tänades.
Metro Auto.
Ütlen veelkord, et siit ei kustutata postitusi kellegi suva soovi järgi. Ei maksa alati nii kibestunud olla. Soovin kõigile mõnusat nädalavahetuse algust! :)
Aga hakkas kuidagi väga huvitama ,mismoodi see asi siis siin käib.Kui keegi leiab et teda alusetult siia üles riputatud siis kuidas käituda.Kas piisab kui kirjutan omapoolse selgituse,mida iganes see siis sisaldab, siis võetakse kohe maha?
Teeksin ettepaneku see läbuteema kinni panna ja alustada uus analoogne teema 1 pisikese muudatusega- Kommenteerida saavad AINULT registreerunud kasutajad. Siis jääks ära väga palju mõttetut möla. Antud teema kvalifitseerub peaaegu delfidebiilikute mängumaaks.
Keegi Gannes võiks ise ka sisse logida kui sellise ideega välja tuled muidu ei erine sa minust ja minusugustest aga mõte iseenesest õige.Lisaks peab postitaja suutma oma väidet tõestada.Lingid välismaa andmebaasidest või registrist ei tõesta 100% kerimist.
Tegelikult pole seda teemat yldse vaja, sest eranditult k6ik välismaalt toodud diislid on keritud odonäiduga ja siin teemas viimastel aastatel bensukaid ei ole kohanud ja tark inimene ei osta kasutatud diislit ja loll seda teemat nagunii ei loe ja ostab vana diisdlirondi.
Tunnistan üles, et mina loll sõidan välismaalt toodud diisliga ja tänu rainer300-le
sain teada, et seda on keritud ka veel.
Esindus küll vaidleb vastu, et ei ole võimalik, et keritud aga kui juba rainer300 nii
ütles, siis see vaidlustamisele ei kuulu.
Ja seda foorumit on ikka väga vaja. Muidu ma polekski teada saanud, et mu auto
keritud on.
Küll on hea, et meil siin võtavad sõna ikka need helgemad pead.
Rainer300 !Kui tõestan ära et olen 2 aasta jooksul toonud ja müünud 10 õige läbisõiduga sõidukit kas siis tunnistad avalikult et oled ise loll ?
Ega sa vist ei tea et näiteks Hollandis fikseeritakse kõikide autode kilometraas expordi vormistamisel.Saksamaalt ostes kirjutatakse igas korralikus müügifirmas ostumüügi lepingule ka kilometraas.See miks tavaliselt ostjad neid pabereid ei näe on juba teine teema.
superbi küljes olev number on kollase põhja ja nl tähisega ehk hetkel registris olev number, audi peal aga valgepõhjaline transiit, seega eraldi seeriad
-valerkale - ja selgeltnägija valerkale - Hollandis juba u. 5 aastat on transiitnumber sama mis reg.number, ainult transiit tehakse valgele põhjale.Audi ilmselt veel 2006 a ega muidu kuulutuses 2 korda kirjas pole et mudel 2007.Kusjuures a24 selliseid kuulutusi täis.
Lisaks veel niipalju et selle numbriga Skodat enam Hollandi registris pole ,see on läinud exporti ja ilmselt vurab Eestis ringi,numbrid registrisse andmata ja nii saab neid "korduvkasutada".
Kõik sõitnud alla 300 tuh, super hooldused tehtud. Ja muidugi ilma rooseta. Seda kõike muidugi mõne üksiku foorumikasutaja arust, enamus arvab teisiti.. Kõik Euroopast tulnud on "ideaalses" korras. Ja mis pole "ideaalses" korras, seda annab silikooniga parandada. DDD.