Ei ime vett endasse:) Ei ole seal ka väga seda sulatamise teemat, sest ebatasasel jääpinnal on nagunii pidevalt kuni paar cm sügavad loigud, mis millalgi öösel ära jäätuvad. Eks kapillaarsusjõuga tõuseb vesi ikka mööda lamelle ülesse (ja jäätub), aga selleks, et see neljast rehvil ühel niiviisi kulmineeruks, peab ikka kärsa õnn mängus olema ja juhtub ainult kärsa hoovis:)
Pigem on tegemist tavoti haisuga.Hiljuti vahetati ees klotsid ja kettad.Ja taga vahetati käsipiduri sadul.Ja see tavoti hais on ainult külma mootori korral ja mitte alati.
Varem on olnud käivitamisel mõnikord bensiini hais.Ametlik hooldus ütles et bensiini hais salongis on normaalne kui esineb harva.
Vaatasin ka auto alla.Karterikaitse tundub omal kohal olema.Muidu talvel ma sõidan karterikaitse alati lahti (Tallinnas talvel lund ju ei koristata) Ja meenus ka see et sõitsin hiljuti ka jääkamaka vastu.Kui karter sai jääkamakalt viga siis oleks pidanud karterikaitse lahti lükkama.Kuid kõik on nagu paigas.
kui inimene autodest midagi ei jaga ja kardab paaniliselt remonti,siis mõistlikum on võtta tutikas auto.paljud minu tuttavad on seda teed läinud,sest remonditunnihinnad tõusevad igal aastal
Ilma proovimata kindlasti ei ostaks midagi. Proovisõi on auto ostu puhul üks olulisemaid asju aga vead, mis võivad hakata tekkima on need, mida proovisõiduga ei tuvasta. Ei taha ju sellist olukorda, et kui auto on ostetud, siis hakkab natukese aja pärast juppide vahetamine pihta.
Talupojamõistus ütleb, et mida lihtsam auto, seda suurem tõenäosus, et tulevikus hakkab auto korrashoidmisele raha vähem kuluma.
Eks paistab, kui on proovitud.
Oskan vaid seda kommenteerida, et olen sõitnud sama mootoriga Dacia Sanderoga ja imestasin, kui hästi see (kahekesi autos) liigub, sest madala pööreteotsa momenti oli rohkem kui oodanuks ja ülekanded sellele vastavad. Ära võta seda kommentaari kui soovitust, sest neil on kombeks eri mudelitel seadistada samu mootoreid veidi erinevalt, nii et max kW on sama, aga momendi tõusunurk vm on erinev (st softijupp). Sellepärast ühinen soovitusega, et mine proovi sõita ja otsusta ise, sest piltide vaatamine on kasutu ja võõraste sarnased kogemused võivad hoopis eksitada.
Neid toodeti alates 97ndast aastast.
Mootori läbisiõit 80 000 ? Palju autol. Tulistan puusalt et "vana" hea 2.2diisel mille kõik pihustid kusevad ja sõites on sinine lont järgi.
Palun täpsusta aasta ja mootor kui sa tahad mingisugustki infot saada, et klaaskuulid tööle panna.
Me oleme sinu heietusi siin piisavalt lugenud, aga siiani pole veel ühtegi ära teinud. Mine tee nendega proovisõit ja otsusta ise, kuidas need kilovatid käituvad. Ja auto peab vastu täpselt niimoodi nagu omanik tema eest hoolitseb.
Ei tea, muidu ei küsiks. Neid kw võib ka rohkem olla, kui auto paremini vastu peab aga ei tea, milline neist paremini vastu peab, kuna ei tegele autode remondiga.
Tõin lihtsalt näite. Kui mujalt saab auto palju odavamalt, kui kuskilt esindusest, siis miks mitte. Kui auto on hooldatud korrektselt ja paberid selle kohta olemas, siis vaatan oma silmaga üle, teen proovisõidu ja lasen tehnilise osa spetsialistil üle vaadata. Kui esindusest osta, siis pole spetsialisti arvamust vaja, kuna on olemas mingi garantii.
Mida sa siis siit küsid kui niigi tead milline sulle sobib?
Muideks see on veelgi soodsam Logan, ainult natukese suurema läbisõiduga. https://www.auto24.ee/soidukid/4089377
Pensioni teine sammas on hea näide, kuidas riik paneb rikkuritele juurde. Nt vaene paneb 10eurot ja saab riigilt lisaks 10 eurot. Rikkur lükkab sota sisse ja riik viskab omalt poolt ka sota.
Ja siis naeruvääristatakse poetaguseid, kes selle skeemiga ei taha kaasa minna, kus vaeseid lüpstakse ja rikkureid ekstra üle kullatakse.
Kõige rohkem võitlevad selliste skeemide eest sotsid, kes tegelikult peaks justkui vaeste eest väljas olema.
Mul polegi raske jalg ja möödasõite teen harva. Kui praegusel autol on 88 kw ja heal juhul vajutan gaasipedaali poolenisti alla ja sedagi harva, siis 54 kw tundub olema küll ja veel. 1- käiguga foori alt saab ikka minema. Kui aastatega võimsust jääbki natuke vähemaks, siis peaks ikka hakkama saama. Midagi rasket pole ka plaanis hakata sellega vedama ega haagist.
OÜ'tamine on otsene tulemus kehvasti organiseeritud majandusest. On olemas ka ahnus, mis on inimloomus olemas enne kui raha ja riigid välja mõeldi. Minu pagunid ja kunagine või praegune amet aga pole sinu asi, kui oleks, siis juba teaks. Aga tubli üritus õngitsemise proovimise eest, istu.
PS! Kui ei tea, mis EBK on, siis pole ise järelikult käinud ja targutad niisama siin, et tolmu keerutada.
Deus sõjaväelises mõttes on Sul pagunid lihtsalt peale antud. SBK järel oled sõdur, ma ei tea, mis see EBK on? - erialane väljaõpe - siis allohvitseri tase. kõik mis sealt edasi on antud on tulenenud ametikohast tegevteenistuses. Samamoodi nagu tegevteenistuses arstil on pagunid vastavalt sellele, mis positsioonil ta on. Kaitseväes aga ei võta keegi paguneid vähemaks, kui ametikoht muutub madalamaks. Politseis käivad pagunud ametikohaga kaasas (eranditega reegel).
Kui Sul Deus on lapsed ja need on sündinud viimase 21-22 aasta jooksul, siis oled sina või laste ema vanemapalka saanud ja ka lastetoetust, lisaks on lapsed saanud haridust, arstiabi maksumaksjate raha eest. Ok alati saab olla lapsendamise jms juhud, kus võibolla vanemapalgale ei ole kvalifitseerunud.
ja ära tule mulle oma protsendiarvutust siin nina peale loopima. Reaalsuses on seni maksnud Eestis jõukad enda sissetulekust ja ka tarbimissest ära madalamat % kui vähemkindlustatud. Võttes arvesse muidugi ka seda, mida jõukas maksutagastustega ja laustoetustest rohkem tagasi on saanud. Jõukam oskab kombineerida asju. Igasugu energiasäästu toetused jms - neid taotlevad ja saavad ka ikka hea sissetulekuga inimesed. Ka eluasemelaenu intresside tagastused olid kunagi ilma limiidita, siis järjest vähendati ja nüüd on lõpuks null. Loomulikult võitsid sellest rohkem jõukad.
mina olen samamoodi saanud riigilt kõike tagasi rohkem (ka % enda sissetuleku kohta) kui madalama sissetulekuga inimesed.
Kui tahta võimalikult lihtsat ja lollikindlat autot ühest kohast teise liikumiseks nii linnas kui maanteel erinevaid vahemaid sõites, mis ei vaja tihti remonti ja kui vajabki siis see on odav, siis millist autoasjatundjad soovitavad neist kahest variandist? Esimene tundub olema kütusesäästlikum aga asju, mis võivad katki minna on rohkem ja remont on kallim. Samas teine variant tundub olema nii lihtne variant, et lihtsamat nii uut autot pole lihtne leida.