Viimased sõnumid

Marko
02:23 10.03.2025
Kusagi eespool oli undamine teemal, et meerika abi Ukrainale trumpi vaates on õige ja siinpool lompi on kõik lollid. Täna noppisin Soome lehest sellise tsitaadi:

Trump toisti haastattelussa Yhdysvaltain käyttäneen Ukrainan tukemiseen 350 miljardia dollaria. Kiel-instituutin mukaan Yhdysvallat on tukenut Ukrainaa 114,2 miljardilla dollarilla.

Seega trump arvab? siiani, et nad on 3X rohkem panustanud kui tegelikult. Tõsi küll, enamus meeriklasi ei hooli sellest asjast üldse või teavad väga põgusalt, seega on sellisele jahumisele väga soodne kasvupinnas nagunii olemas.
potpotpotpot
20:24 09.03.2025
Teie see jubilraar üldse soovib atv- d või oleks utv pensionieelikule müramiseks paras.
Mis on mürsiku pikkus ja kaal,
mis on see hinnapiir,
kas mürsik on varem atv- ga sõitnud,
kas Teie mürsiku kantseldajana soovite taguistmel kaasa kulgeda või veel parem ise sanga minna
Hiinaka saate 6000 -7000 500+ kuubikulise
cfmoto ,loncin , segway kõik kärab
polaris (usa firma) ca 10 000
jaapanlased 11-13000
can am 13-15000
honda ka
kõik hääd
Rooli võimuta ärge vaadake
Njah b
19:24 09.03.2025
Mul sõber ostis Can-Am ja väga rahul
Vaba mees
17:30 09.03.2025
Ei midagi uut siin päikese all. Pole see ameeriklastel esimene kord Venemaaga amüseerida
Seekord siis edasiarendusena tahetakse siis ka ohvri maavarad ära võtta.
Liha konservid ja muu ,,abi,, vast juba laeva peal ja Venemaa poole teel.
fdghfgh
15:41 09.03.2025
Pardikesel üha uued mõtted.
https://www.delfi.ee/artikkel/120362224/nbc-maavarade-lepe-e
i-tahenda-usa-relvaabi-taastumist-trump-soovib-ka-alade-loov
utamist-ja-zelenskoi-tagasiastumist

Kahe USA ametniku sõnul on Trump alluvatele öelnud, et materiaalse ning luuerabi taastamiseks peab Ukraina president Volodõmõr Zelenskõi muutma oma suhtumist USA-Vene „rahukõnelustesse“. Eelkõige peaks Zelenskõi nõustuma territooriumi loovutamisega, kuna Venemaa on selle seadnud Ukrainaga peetavate kõneluste eeltingimuseks. Samuti tahab USA, et Ukraina alustaks oma põhiseadust rikkudes valimiste korraldamist sõjaseisukorra ajal ning Zelenskõi võiks Trumpi arvates kaaluda ka tagasiastumist.
fdghfgh
15:33 09.03.2025
Positiivne on ainuüksi juba see, et "maailma teine armee" suutis endast jätta mulje kui kõige mõttetumast armeest. Langeda kolme aasta jooksul sellise tasemeni, et edasi liigutakse vaid eeslite ja rentslist korjatud ratsanike abil abil, lisaks ka ports pilusilmi põõsastest vahtimas- see on nii ehe allkäik kui olla veel saab. See on see reaalne ja tegelik veremaa, mis vaatab meile vastu suurlinnadest tuhandete kilomeetrite kaugusel, kus fajansist vetsupott on rohkem väärt kui sellel istuja elu. Ja ega seegi pole kindel, kas nad seal istuvad- sünnist saati õppinud paraskil kükitama. Ja nende ainuke võimekus sõjaväena on see, et neid on s.ttkanti palju ja lihtsalt ei jõuta neid kõiki läbi hekseldada ning nad hävitavad valimatult tsiviilobjekte ja rahulikke elanikke. See on nende tase.
Kässar
15:25 09.03.2025
Ma ei mõtle midagi, konstateerin lihtsalt fakti, et Euroopa pole midagi teinud, et tiblastani vallutusi ära hoida.
Kui nüüd Ukraina sunnitakse kapituleeruma ja tiblastan mobiliseerib sealt paar miljonit liharündeks Euroopa suunas, mis siis saab?
Krasnov ütleb, et geniaalne liigutus ja et tehke diil.
Deus
14:37 09.03.2025
No aga läheme kirjutame siis kohe äkki Moskvas meie lombi RU alluvusse, kui siin nii juba mõelda?
Kässar
14:21 09.03.2025
Võime ju rääkida ja lohutada end, et tiblastani armee on nõrk, aga reaalsus vaatab meile vastu Ukrainast. Euroopa pole mitte essugi teinud, ainult kaaksunud oma Natost. Nüüd on tulemus käes, saksmannide paarisajast taurusest ei jätku millekski. Samal ajal võib tiblastan saata eesli seljas orke vallutama , kuna kahuriliha jätkub ja lolli moona paistab ka lõputult olema, kuna hiina ja põhja korea jms riigid selja taga.
Ainus, mis aitab, on teha orkile selgeks, et kui nokid , siis järgneb peterburi ja Moskva pommitamine. Ja selleks peab olema olemas vahendid, mitte müstilised jutud tuumavihmavarjust jms õhuvõngutamine. 200 taurust on ilmselgelt liiga vähe.

ConnorFlint
13:54 09.03.2025
Kas on olemas ka hinnapiir ja mis see on?
Kas uus v kasutatud?
Kas pigem maal, metsas, põllul v pigem tänaval ja liikluses?
Võib ka seda teemat lugeda:
https://www.auto24.ee/foorum/t172156
fdghfgh
11:52 09.03.2025
mikiland järgmist üritust torpedeerimas
https://www.delfi.ee/artikkel/120362182/usa-blokeerib-plaani
-mis-laseks-g7-l-vene-varilaevastikku-ohjeldada

Lisaks ei meeldi neile veremaa sõjaka poole väljatoomine.

Portaali teatel soovib USA, et kohtumise lõppjäreldusi puudutavas tekstis muudetaks Hiinat puudutav osa karmimaks ning samal ajal muutuks leebemaks Venemaad puudutav osa. Venemaa teemal ei soovi USA sellist sõnastust, mis seostaks varilaevastiku tegevuse sanktsioonide rikkumisega ega ka käimasoleva sõjaga.
Praegusest ühisavalduse mustandist on välja jäetud kõik viited Vene agressioonile ning selle asemel väljendaksid ministrid toetust kõigile katsetele vaherahu sõlmimiseks.
fdghfgh
11:49 09.03.2025
Margipõhiste foorumite puhul on nimekirjast puudu uued turuvallutajad nagu näiteks BYD ja teised. Eks tuleb ka nende autode omanikel kunagi kätte aeg, mil tahavad kiita hiina väärt tehnikat.
Deus
10:19 09.03.2025
Pole selle teema jutt. Inimene on otsuse juba teinud. Tal oli kaks küsimust ja nendele on vastuseks

https://www.youtube.com/watch?v=8GHUbKLzo94
ja
https://www.lkf.ee/et/kindlustamise-tavad/s%C3%B5iduki-omani
ku-muutumine

Rohkem pole midagi arutada enne kui ta ise juurde küsib.
fdghfgh
10:05 09.03.2025
Kindlustus on küll hetkel tühisem asi kogu selle ostu juures.
livele
10:01 09.03.2025
Palun abi. Soovin mehele 50a juubeliks kinkida ATV. Kuid ei oska teha valikut. Palun soovitage, võiks olla vints, kuid see pigem boonus, peaks olema lumesaha kinnituse võimalus ning tänavalegaalne ning kindel kindel abimees nii jahil kui ka lihtsalt kodutöödes. Võimsusest jms ei tea ma midagi. Soovitage kust osta, mis osta ning konkreetne mudel. Kniks ja kummardus!
Deus
08:46 09.03.2025
Kontrollige see üle. Ma "müüsin" õepojale eelmine aasta juunis ja mingi jama seal tekkis, ta tegi uue otsa igatahes aga ma väga ei süvenenud, miks, seda 40 euri vms mis seal oli 2/3 aasta eest veel alles tiksumas, ei viitsinud isegi tagasi küsida.
aaaaa57
08:27 09.03.2025
Teema vana,aga äkki kellelegi tuleb kasauks,kaitse oli läbi 7,5A ja see talv sama jama
Njah b
08:20 09.03.2025
Kindlustus on ostja jaoks väärtus mis tuleb autoga kaasa. Ehk ostka seisukohast on parem kui autol on eelmise omaniku poolt kindlustus peal ja sel hetkel kui autol toimub omanikuvahetus, saad sa selle kindlustuse ka omale. Olen rohkem kui 10 enda isiklikku autot müünud ja mõnel autol on olnud peal veel pool aastat ettemakstud kindlustust. Pärast auto müüki olen pöördunud kindlustusandja poole, et sooviks ettemaksu tagasi, selle peale sealt on öeldud, et sorry, saad ettemaksu tagasi küsida ainult siis kui auto on veel sinu nimel ja sinu omanduses, sel hetkel kui uus ostja ära ostis, liikus kogu ettemakstud kundlustus samuti uuele omanikule ja vanal omanikul ei ole õigust seda tagasi nõuda. Seega sa ostad auto koos kindlustusega ja ettemakstud kindlustus on sinu jaoks tasuta kingitus mida vana omanik ei saa juriidiliselt ära võtta. Ise teed kindlustuse alates sellest kuupäevast millal vana omaniku poolt ostetud kindlustus lõpeb (teoreetiliselt tulevikus siis kuni 1 päev kuni 1 aasta pärast ostmist see aeg saab olla).
fdghfgh
06:19 09.03.2025
Üldiselt kindlustus kandub edasi, aga nt mina olen lõpetanud ja natukene isegi raha tagasi saanud. Seega ostja teeb oma kindlustuse.
Aga ostes jälgi üht- et ei satuks rondiärika otsa ja et ronti ei ostaks.
Deus
01:04 09.03.2025
https://www.youtube.com/watch?v=8GHUbKLzo94
Teed koha peal üle mobiili veebilehitseja eeldusel, et smart-id olemas. Kui pole, siis teed, elu läheb palju lihtsamaks.
Kindlustuse teed ise ja vana omaniku asi on tema enda kindlustus tühistada, minu arust on nii kõige lihtsam, kuigi ülekandmine oli ka vist kuidagi võimalik.
oa555
00:08 09.03.2025
Tere!
Vajan teie abi, mul on üks küsimus, millest mul pole õrna aimugi. Olen ostmas oma elu esimest autot eraisikult ja tahaksin teada, kuidas kogu protsess välja näeb. Kuidas ja millal tuleb ostu-müügileping sõlmida, et auto saaks ametlikult minu nimele? Kas see tehakse ostuhetkel või hiljem? Sama asi ka auto registreerimise osas. Kuidas see toimub?

Samuti huvitab mind kindlustus – kas olemasolev kindlustus kandub automaatselt mulle üle või pean selle ise vormistama?

Üldiselt sooviksin lihtsat ja selget ülevaadet, kuidas kogu auto ostmine eraisikult käib. Kui leian sobiva auto, kas saan selle kohe samal päeval enda nimele ja kätte?
Kärss
23:23 08.03.2025
Sõja algul, kui kardeti tuumaeskalatsiooni, seletati seda meie ajakirjanduses lahti kümnetes erinevates artiklites, et mis täpselt juhtub jne. Siin lihtsalt tsitaat artiklist, mis tuli praegu google esimese vastusena.
https://ekspress.delfi.ee/artikkel/96140789/tuumajoudude-uur
ija-vastastikune-tuumaheidutus-ei-pruukinud-ka-kulma-soja-aj
al-tootada-milleks-see-meile-nuudki

¤¤¤Kogu tuumaheidutuse põhimõte on vastastikuse heidutuse põhimõte ehk kuna kummalgi poolel on võimekus teine hävitada, siis mis iganes üks pool ka ei teeks, teine ei astu seda sammu, sest järgneks häving/.../See, et olemas olid tuumarelvad, ei tähenda, et nende heidutus töötas. Võis vabalt olla ka miski muu asi, mis töötas (ja Külma Sõja ajal konflikti ära hoidis). Ma olen üsna kindel, et NSV Liit ei asunud vallutama Lääne-Euroopat mitte seetõttu, et heidutus oleks töötanud, vaid seetõttu, et tal ei olnud seda eesmärki.¤¤¤

Paari aasta eest oli nende selgituste kontekstiks küsimus, et kas maailmas võiks puhkeda päriselt tuumasõda sellepärast, kui venemaa teeks ühe tuumapaugu Ukrainas või Eestis. Kui venemaa teeks Pariisi koha peale lageda platsi, siis muidugi prantslased vastavad omapoolselt, aga küsimus puudutaski just teisi riike, kus venemaa võiks tuumarelva kasutada. Seal artiklis on toodud välja ka tuumajõudude vahekorrad, kui palju kellelgi on (heidutamiseks) välja panna... jõuvahekorrad annavad ka heidutusele omakorda uue konteksti. Kuigi ma ei imestaks, kui need andmed on venemaa kohta samasugune bluff nagu nende armee tugevus mujal.
Kärss
22:59 08.03.2025
Sellise suhtumisega kipuvad siin elus jääma kõik lennud lühikeseks ja madalaks. Igal pool kuulutades tuleb siiski pidada lugu foorumi reeglitest ja neid täita.
Kässar
20:10 08.03.2025
Tuumakatest rääkimine on õhuvõngutamine. Saksamaal on suurusjärk 600 Taurust, millest töökorras olevat 200. Seda on selgelt liiga vähe.

Ma ei tea, palju teistel suurematel midagi on, aga ilmselt neilgi liiga vähe.

No eks loodame, et siis vähemalt nüüd miskit muutub.
tormikahju päikesepargile
20:08 08.03.2025
Meil selliseid torme veel pole, kuid paneb siiski mõtlema.
https://x.com/wideawake_media/status/1898320443792031804
Marko
16:06 08.03.2025
Sinu valik, loomulikult. Paraku on jah nii, et leht on loodud omanikele raha teenimiseks. Need paigad, mis itipoiste hobiprojektina tehtud, on teise filosoofiaga.