Püsti-pikali fotod on vertikaalpildihulluse otsene tagajärg. Kuulutust tehakse ehk telefon laual ja pildid võtavad asendi, mis neile sobib, tulemus eelmises lingis.
Tehke normaalsed pildid ja kuulutus vormistage arvutis!
Teine masslevinud lollus on pildistamine eredas päikesevalguses.
Selliseid variante ma tean ja seda ka et kõige riskantsemad hetked on korgi äravõtmine ja see aeg kui tagasi pandav kork veel keermesse pole läinud. Seal võib mõni tilk kaotsi minna ja võid ka ennast põhjalikult täis lägastada.
Ma paneks kindluse mõttes nagunii kausi alla ja siis pole erilist vahet et kas valad tagasi pool liitrit või kolm liitrit. Korgi vahetamisel ei pea viimast tilka välja nõrutama.
Eespool, Marko pakutud tolmuimeja kasutamine... mul on küll vaakumpump mida hüdrosüsteemide juures kasutatakse. Aga kui ikka paagi põhjakork ära võtta siis ta ei suuda sellist vaakumit hoida et sealt midagi välja ei tuleks.
Ju on üks nendest tüüpidest, kes lahmivad igal võimalusel, et Saksa preemium kvaliteet kestab ja muu on saast. Iga auto kestab ju, kui sinna iga-aastaselt turuhinda sisse laduda (no kui turuhind just 500€ ei ole). 16 000 eest saaks juba lihtsama margi auto, millel kestaks veel tehase garantii.
OT: https://www.auto24.ee/soidukid/4174284
Mõtlesin taustalugu juurde : tüüp tahtis mega lahedaid pilte kuulutusse, palkas FB-st isehakanud "fotomeistri". Kohapeal aga selgus, et raha jätkub vaid üheks pildiks ja seegi sitt :D
Mitte flamenkos aga.. Mul käis käigukasti aju remondis, küsiti kas soovin uut õli ka sisse +200€, ütlesin, et tehke võimalikult odavalt (tol korral oli vähe raha). Ehk siis õli välja, kast lahti, aju välja, aju remonti, ja asjad tagasi ning vana õli tagasi. Pandigi vana õli tagasi. See oli 5 aastat tagasi ja auto ikka meie peres veel ja sõidab tänapäevani. 50k km vahepeal sõitnud. Ehk kui klient soovib siis tehakse igast jaburusi. Täna mõtlen et ulme koonerdamine, aga kast töötab. Läbisõit oli siis 200k, täna 250k. Bmw 6 käiguline kast
Avalikus foorumis võibki igaüks oma arvamust postitada. Millega kaasnevad järelmid tuleb siis ka ära kanda:) Kärsale ei meeldi meid valitsema trüginute omakasupüüdlik sahmerdamine vähemteenivate arvelt ja ta pole sellega sugugi ainus. Erinevalt enamusest nurga taga puhisejatest ta seda väljendab siin. Mis on tegelikult hea - postitatud lingid viivad säärastesse solgipangedesse, kuhu muidu ei satukski tuhnima:) Avardab silmaringi!
Aga teemasse ka: kui Trumpi ignorantne omakasupüüdlik trampimine üle nõrgemate saabki olema edaspidise maailmakorra alus, siis liivlased, võtke koomale:(
Minul mingit agendat ei ole. Lihtsalt tihti on nii, et siin postitab ainult Kärss ja kordab samu sõnumeid + see häiriv patroneeriv stiil - Mina tean, mis on õige elu ja nüüd ma teile kirjutan ja teid õpetan. Öelge nüüd ausalt teised, kas see kedagi teist ei ole häirinud?
Mulle on jäänud mulje, et Teie Kärss postite siia enda sõnumeid esimese mulje pealt, jääte neid sõnumeid ise aina kordama ja lõpuks hakkate seda ise ka uskuma. Oma tekstidesse on väga lihtne ära armuda.
TS 238 mootor turtsub nii tühikäigul kui veo korral. Mis võib põhjuseks olla. Küünal on vahetatud, õhufilter on puhas. Kuidas peaks olema karbussiga. Kas on mingi võimalik viga. Suruõhuga läbi puhutud
Eelmisest suvest müük ja ost välismaale...
MÜÜK: tehing tehtud, ülekande andmed kontrollitud, aga mida pole, on raha minu kontol.
Kõne panka: jah, tehing on toimunud, aga kus raha on, ei näe/tea.
Suhtlus ostjaga, et mida? Tema samuti hämmingus, ootame uue töönädala alguse ära ja siis siblime edasi. Esmasp selgus, et koos rha ülekandega oleks tulnud panka saata ka selgitus, et miks makse tehti, kellele, mille eest ja et ikka kindla peale! Seda viimast ikka mitu korda...
Küsimustik täidetud, oli raha paari tunniga arvel.
OST: Äss diil Saksamaalt. Kõik kokku lepitud, andmed vahetatud, hakkame maksma.
Teen ülekande- miskit! Sama lugu, raha arvelt maha ei lähe. KRT, sellise tempoga jään masinast ilma! Kõne panka ja siis hakkas KGB peale: kellele kuhu, kas olete kindel X3...
Peale mitmendat kinnitust, kanti raha saksmannile üle.
Kus kohast see usalduse piir läheb, on individuaalne.
SEPA makse võib tähendada et on vaja veel mingeid andmeid peale saaja nime ja kontonumbri. Pangad põhjendavad seda võitlusega rahapesu ja terrorismi vastu.
Näiteks kui ma Soomes Nordea pangast kannan endale raha Eesti Swedbanka siis pole seal mingeid erilisi lisateadmisi vaja. Soome OP pangast Eestisse samale pangaarvele on terve ankeet - saaja elukoht, aadress jne. Need muidugi ei pea tegelikkusele vastama. Lihtsalt pank kindlustab oma seljatagust.
EL siseselt tavaliselt nende maksetega probleemi pole. EL väljaspoole või väljastpoolt võib pank keelduda raha üle kandmast kui talle turbaniga nägu kangastub.
Seda küll et mingitele asjaajamise hõlbustamiseks saadetud linkidele klõpsata ei tohi. Kirjutage lihtsalt saataja nimi, kontonumber ja kui seal küsitaks muid asju siis midagi lambist.
Kui ülekannet millegipärast ei tule on see saatja probleem. Mul on samuti vist mõnel blanketil lisaandmed valesti. Kuni "mustas nimekirjas" ei figureeri on raha üle kantud.
Flamekos oli juba aastaid tagasi väga üleolev suhtumine klientidesse. Nende vastuse järgi see ei ole sugugi muutunud... Mul pôleb siiamaani mootori hoiatustuli autol - Flameko jutu järgi oli pôhjustatud lekkivatest vaakumvoolikutest, mida siis kalli raha eest pärast arvutiga kontrollimist vahetasid.
Pärast kui mootori tuli uuesti pôlema läks, siis jutt oli samasugune, et auto ju vana ja vôis tulla mingi uus viga jne. Tôsised koomikud seal, pole sinna pärast läinud enam - Vagrem on ka parem. Flamekos raha koorida oskavad ainult hästi....
Olukord, kus suht raipeks aetud uuena kallis auto, negatiivselt tark ja ennastäis hinnatundlik omanik ja suurte kogemustega töökoda kokku saavad, on alati "huvitav". Mulle tundub, et mõni suures negatiivses kasumis vaevlev tegelane viib saia ka selverisse tagasi, sest Aldist oleks odavamalt saanud. Ma olen muuseas alati jätnud omale õiguse klienti valida ja kui ikka näha, et tegu on emotsionaalselt ebausaldusväärse tegelasega, siis uks on seal ning sulgub ise. Õnneks on paljud aastateks jäänud ning teada. Üsna tihti peab tõdema, et töökodades töötavad ja iga päev autosid parandavad õlinäpud on kodutöö tegemata jätnud, neil pole tegelikult aimugi, kuidas mis asju tehakse ja kus on konksud. Aga kõik mis antakse võetakse teha. Spetsiifikasse ei lasku sest ma ei ole koolitaja neile "ülevaatajatele". On terve hulk autosid ka esindusse tagasi saadetud, kuna töömees seal on lihtsalt loll ja laisk olnud.
Muide, A7 põhjakatte eemaldamiseks on vaja nelja erinevat otsikut, juhul kui pole nipukaid ja isepuurivaid pandud :).
Kõik ülejäänu on öeldud ülevalpool.
Linnamehele teadmiseks, et ührattaveolisrga halbadel teedel on läbi käidud etapp. Veermiku pudi-padi läheb ohtralt ja summuteid ka, viimaste hinnad onprisked . Pealegi on kaasaegne maanteemürsk üldjuhul varasematest madalam.
Ainult linnamees võib arvata,et sõnnikuveo ja pittu minemise vahal ei vaja auto põhjalikku kasumist. Uskumatu,aga lihtsurelike aeg maksab.
Juba kirjutasin, kust see mulje tekkis. Loe uuesti. Meediaväljaannete arhiivid on kõigile avatud.
TO fdghfgh: ikka see sama omast arust anonüümne troll, kes foorumi reegleid rikkudes mitmekümne erineva nime all vett sogaseks üritab ajada. Delfid jm, kus anonüümset kommenteerimist lubatakse, on ju sellist eri trollivabrikute toodangut täis. Pole huvi tundnud, kes talle neid töökäske annab, sest mul pole kommenteerides isiklikku huvi mängus. Viisakas inimene lihtsalt põhjendab oma arvamust, paneb viite vm. Arvamus las jääda igaühele ikkagi enda oma.
Algsest positusest loed sa välja, et puksid keerati pekki vedrude eemaldusega.
Algsest postitusest on puudu äärmiselt oluline detail: Sillaregull.
Flameko postitusest tuli see detail välja.
Lihtne loogilise tuletuse jada - originaalpostitus valetas kas teadmatusest või teadlikult jättes äärmiselt olulise nüansi ütlemata.
Ükski töökoda ei hakka pekkis puksidega sillaregulli tegema - fakt.
Originaalpostitus aga ise oli stereotüüpiline, mida ma olen kuulnud Top Autost, Tradilost, American Beautist jne kohtadest ja seetõttu saagis mul kohe katuse ära, et järjekordne "teadja" tuli siia materdama emotsiooni ajel.