Soodukaid passi peale. Motonetist sai kümpsiga neid vahepeal. Miinuseks võib lugeda, et mingi hetk käib maha kell natukene ehk korra kvartalis peaksid kella õigeks tagasi panema.
Olen elektroonilise parkimiskella otsinguil. Pea kõik parkimiskellad, mida olen internetis näinud, lükkavad aja fikseerides parkimise alguskellaaja järgmise veerandtunni või järgmise pooltunnini. Sooviks vihjeid, kust võiks leida kella, mis registreerib umbes täpselt minuti pealt parkimise alguse.
Kas Eesti kliimas peaks eelistama patareidega või päikesepatareiga parkimiskella?
Eesti veebipoodides topelt hinnad. Saksamaa amazonis viibega parkimisaja seadmine.
Pole rehvispets ja minu silm küll midagi ei avastanud. No mis tagasisidet ma ikka oskan muud anda kui, et tänada veelkord vastajaid kes rehvidele viitasid. 5-ndat suve all olnud Pilot Sport, eks nende aeg hakkaski otsa saama ja vaja järgmiseks suveks midagi uut otsida.
Seda kas Eestis ühe käega saab või võib autot juhtida ei oska öelda. Aga tean et Hollandis võib ka üldse ilma käteta inimene autot juhtida. Kusjuures mitte mingit erilist invaautot aga täiesti tavalist ümberehitatud autot.
Selliselt suudavad käituda ainult peast mendid. Niisuguse ülekohtu vastu aitab üldjuhul pardakaamera, mis salvestab muuhulgas juhi tegevust. Samas ei saa nentimata jätta, et nutihoolikud on liikluses probleem.
Aga ilmselgelt on riigikassa täitmine läbi trahvide eesmärk omaette. Et sellest aru saada piisab, kui sõita mõnda suvalist trassi ja tihtipeale võib märgata põõsastes passimas eravärvides autot endal mobiilne trahvikaamera kõrval. Eks see kõige kergem koht kassa täitmiseks ole hetkel. Ja kuna legaalseid võimalusi rohkemaks pigistamiseks napib (tahe puudub) siis mõeldakse uusi jaburusi a'la 80 km/h.
Arvan, et see lugu mis juhtus minu tuttavaga nädal tagasi ühes väikses Eesti linnas vajab kindlasti jagamist aga kas kirjutan selle loo õigesse teemasse otsustate Teie.
Nimelt peatas politsei minu tuttava auto ja väitis, et ta juhtis sõidukit telefon käes. Muidugi hakkas peatatud tuttav vastu vaidlema, sest tal ei olnud päris kindlasti telefoni käes. Aga politsei (temal on ju alati õigus) oli järjekindel ja lisas veel, et tema paarimees kes istub politsei autos võib ka tunnistada, et ta juhtis autot telefon paremas käes ehk siis kahe inimese väide ühe inimese vastu. Aga kahjuks see noor politseinik ei märganud, et sellel isikul ei olegi paremat kätt ja kui ta seda näitas, et kuidas saab olla mul telefon paremas käes kui seda pole, siis politseinik ütles vaid, et seekord siis sedasi.
Nüüd tekkib küsimus, kas noor politseinik oli ise aktiivne või on ülemuste poolt trahvide plaan peale pandud. Kas tõesti on riik nii raha hädas, et kotitakse nii palju kui võimalik.
Ühesõnaga kässarienn pasundas samamoodi nagu Eestinen, kindla kõneviisiga. Uurimine alles toimub aga juba kukkus haukuma, et pole tegelt elektrimassinaga seotud. Pole kuskil öeldud, et EI SAANUD alguse liitiumpakkidest. Pole ka kinnitatud, ei sai.
Hetkel oletatakse ainult Felicity Ace in 2022 ja Fremantle Highway 2023, põhjal, mis sarnaselt leekidesse said omadega.
Kässarienn, proovi palun paremini, sul ei tule see faktipõhine värk mitte kuidagi välja. Ma ei anna sulle siin isegi punkti Eestineni tekstile tähelepanujuhtimise eest, sest kodanik Punkt tõi välja sommide lehelt info, et uurimine alles käigus, mitte sina.
Ilmselt see jutt. Siin on kirjas, et tuli algas elektriautode juurest, täpset infot ei ole. Ajakirjanduses oli sel teemal poriloopimist muidugi mehiselt.
Ma rääkisin Eestinenist ja Telegrammist jne, ära sega nüüd kahte asja kokku siia.
Adresseerides konkreetselt laeva asja, pead nüüd mälu värskendama ja välja tooma uudise, vaatame üle koos.
Hetkel aga kas sai alguse elektrikast või mitte, tulemuseks jääb ikkagi 50 vedelkütusemasinat ja 1 elektrimasin põlengus osaleja, sa ei saa seda fakti mitte kuidagi muuta ja satistikasse see ka kirja läheb.
ei ole midagi vale puu, vahepeal mingid ajad tagasi kui mingi suur laev põles, siis ka kõik õlid kaagutasid igalpool, et elektritõld süüdi elektritõld süüdi ilma reaalset uurimustulemust ära ootamata ja levitasid seda kui püha tõde, jupp aega hiljem, kui selgus, et ei olnud elektrimasinast see alguse saanud ,siis see info ei liikunud enam kusagile ja jama oli terve ilm täis kisendatud ning järjekordne jama jäigi justkui peale, kuna tegelik uurimustulemus ei ületanud enam uudiskünnist.seega oil-id, kaagutage siis kui muna käes, varasem oletamine toodab ainult jama ja väärinfot juurde, kui omas peas juba mingi oletuse püha tõena välja kuulutate ja igalpool jagate.
Sa oled veits valel teel, ma olen originaalne nende lehtede kritiseerija olnud nende kallutatuse poole pealt ja väga tugev kritiseerija. Uudis aga sai visatud emakeelsena just seepärast, et meil kõik pole kalevipojad või 90'te ärikad, kes soome keelega tuttavad on.
A karta oli, et selline üks negatiivne juhtum sajast õlimasinast toob ennukese jälle haukuma vale puu alla.
Peamiselt ongi vaid veermikuprobleemid, sest muud erilist seal kontrollida ei ole ja kui 4a on sõitnud ja esimesele ülevaatusele läheb, on üsna tõenäoline, et kuskil mingi loks. Niiet sõna elekter siinkohal kõlapinda ei tekita või siis ainult selles võtmes, et alusvankri projekteerija on natukene aladimensioneerinud kui tavaautodega võrrelda. Kuid eks peab ka elektriauto tooja natukene ökotama, et hinda mõistlikkuse piires hoida ja iga jämedamas mõõdus veermikujupp on samas ka raskem ja lisab autole veelgi kaalu.
Kahjuks ei ole seal keskmisi läbisõite märgitud.
No vaata kui lihtsalt saab inimese õnnelikuks teha- uued rattad ja vau efekt täiega. Aga et vaataks alt ära võetud rattaid sellise pilguga, et äkki kuskil mõni vigastus vms- siis ei, milleks- auto on ju taas vaikne. Kontrolliks laagrid üle- ei, milleks, auto on ju vaikne ning kevadel on hooldus. Äkki on talverataste veljed teise offsetiga ja mõjutavad laagreid vähem- ei huvita, auto on ju vaikne.
Kui auto läheb katki ja ise ei oska parandada, siis tuleb ikkagi remonti minna ja mitte oodata kevadist hooldust. Mitte minemine võib tähendada, et remont läheb kallimaks ja sõitmine on ka piin. Võibolla on rehv, võibolla rattalaager, võibolla midagi käigukastis aga võibolla tõesti vibreerib irvakil plastkate. Hetkel ei oskagi muud täpsustuseks küsida, kui et "Ega te teda kirvega ei ole löönud seda?"
Küsimus selline äki on kellelgil selline jama olnud. Küttuse seier näitab et küttust on paagis aga seda pole seal või ei võtta küttust lõppuni mittukorda on jatnud teepeale