hoiab ära parkimistrahvi kohas kus ei pannud ala märki tähele, snabb on paljud poodide parklad enda kätte saanud ja tihti näen et sea lipikud aknavahel mis siis et isegi poe uksel sildid
Tahan lihtsalt küsida, et mis värk nende elektrooniliste park-kelladega on, mul autos tavaline papist vanamoodne ja töötab iga ilmaga. Ühel uuemal pillil oli ka esindusest peale pandud elektrooniline, aga ma ei osanud sellega midagi peale hakata. Äkki keegi valgustab.
Sõiduk on määratud töösõitudeks
Parandusmeede on rakendamata »
Sõidukil puudub kehtiv tehnoülevaatus »
Liikluskindlustuse leping puudub »
Sõiduk on registrist ajutiselt kustutatud.
https://www.osta.ee/mitsubishi-i-miev-932bgx-2012-a-22817724
7.html
1. Kliima ei tööta (lahti ühendatud).
2. Autol probleem, et sõidu ajal hakkab põlema "kilpkonna" tuli ja peale seda ei liigu auto normaalselt. Tuvastatud, et antud olukorra ilmnemisel tekib lühis konditsioneeri pumba korpuse ja kõrgepingekaabli vahelisel alal. Selle tulemusel lülitub auto automaatselt turvareziimi. Vaja vahetada konditsioneeri pump ja kõrgpinge kaabel.
3. Mõlk paremal esitiival.
4. Parandusmeede rakendamata.
See Insmati kell on jah üks väga asjalik asi, vist kõige väiksem, mis saab osta (ma pole väiksemaid näinud). Mul on kõikidel sõidukitel nad peal, aga alati on õnnestunud osta Motoneti kampaaniate ajal 19,90-ga :-)
Kell käib natuke valesti neil - iga 4...6 kuu järel tuleb aega korrigeerida.
Parklatulekahju algpõhjus oli Audi Q7 TFSI e. See on laetav hübriid, valmistatud 2023. aastal. Täpsem põhjus selgub ehk paari kuu jooksul kui autole tehtav ekspertiis valmis saab. Seega ootame kannatlikult ja ei spekuleeri vahepeal.
Pole varasemalt sellist vidinat vajalikuks pidanud, sest uksetaskust kella haaramine ja klaasiserva paigutamine pole teab mis pingutus.
Kuna kodulinnas on ühel pere (=proua) autol parkimine tasuta, siis pole sellega enam harjunud parkimiskella kasutama. Teise linna minnes õnnestus laks kätte saada. Umbes samal perioodil oli teisel pereliikmel õnne Motonet´i kauplust külastades ca 5 minutiga laks kätte saada, sest unustas parkimiskella kasutada.
Esimese hooga ei osanud midagi muud arvata, kui et ikka napakalt kallid need tooted. Kõrvalt leidis ka 10 eurot kallima. Aga et juba olin selle koha peal ja sobilik toode nina ees, siis sai ära võetud.
Paigaldamise käigus tundus lisaraam kummaline ning parkimisaja alguse "süsteemi" valimiseks pidin peale paigaldamist ikkagi rtfm-i tegema. Seadistamine oli väga lihtne.
Siinseid kommentaare ja selle regiooniprobleemiga seadme kasutusjuhendit vaadates saab aga väita, et see Insmat vist üks igati loogiline loom. Alguses veidrana tundunud paigaldusraam on tegelikult väga praktiline, sest paratei vahetamiseks ei pea minema hiiretillisuuruseid kruvikeerajaid ostma, vaid saad lihtsalt seadme raamist välja võtta ja pärast tagasi panna. Sama ka juhul kui vaja seadistust muuta, et ei pea kuidagi koogutama ega venitama. Tavalised ja lihtsad asjad mis ühe rudimendi kasutamise mugavaks teevad.
Sai voshod3m uuena 88a ostetud poest. 3 või 4 aastat sai iga ilmaga sõidetud nii metsas kui maanteel ja linnas.Ühtegi probleemi ei esinenud 4a jooksul ja aktiivsel kasutusel igas olukorras. Krooni alguses läks müüki sai mitu korda suurema summa kui ostule kulus.
Kiirendus oli o6 ga sama ,sai korduvalt proovitud.
Oma ajastus oli ok tänapäeval mitte.
Küsimus on nii püstitatud, nagu kavatseks inimene seda igapäevase liikurina kasutada. Siin tuleb öelda, et see pole hea mõte, tüdined kiirelt.
Aegajalt näitusele või kokkutulekule põristada kannatab mõlemaga. Kui juhtub töötama muidugi...
Tõe huvides - endal pole kumbagi olnud, alustasin Jawaga, aga külapoisid vaevlesid oma vene imedega pidevalt, Jawaga sai ikka sõita.
No mis neis mõnusat on? Jõudu ei olnud, lisaks kapriissed. K125 mootorratas https://www.osta.ee/k-125-m-125970254.html oli aeglase esimese käiguga ja nii metsateel lubadeta sõitmiseks sobiv aga minekut ega kiirust ei onud nii Minskil kui K175 ( jänese jawal) aga ikka Tšehhi Jawa oli tegija ja on ka praegugi.
Vanem meesterahvas soovib osta kasutatud auto.Ta sõidab harva ning ainult linna piires.
Kindlasti bensiini mootoriga.Hind 3000 - 5000 eur.Võib-olla ka linnamaastur, kõrgem on natuke mugavam.
vääks on vahepeal ka ühe briti luksuse maha müünud https://www.osta.ee/unikaalne-luksusauto-1989-aasta-bentley-
turbo-r-long-6-8l-v8-239872322.html
Aga kui jägida pakkumisi, siis üks usinamaid on teiste hulgas olnud ka xjoeolb, kes viimati magusmõngeli käest sirje ära "ostis" ja siis vääksule "andis", et see jälle teda müüma hakkaks. Niiet sisering upitas britlase hinda. Kes on lõppvõitja vaarsim, on tulevikuuuringute teema. Aga kuna osta võtab ju iga müügi pealt raha, siis kas need autodekeerutajad lõpuks kahjumisse ei jää?
Ahhaa, jälle müüjaks vääks777. Järelikult vahepealne magusmõngel oli lihtsalt keegi siseringist. Ega siin muud ole, kui et püütakse tehtud "investeeringut" kasuga tagasi teenida, aga lollid ostjad ei paku piisavalt.
Et kere on mäda ja peale mõne pealtnäha viisaka plasti-/kummitüki sealt suurt võtta pole, on kurb tõsiasi. Põhjavaiba väljatõstmise järel selgub tõenäoliselt kibe tõde...
Kolm punkti, ehk selgitad siis ka seda, miks "ülikõrgest hinnast" hoolimata autod tankla juures järjekorras seisavad? Sest sabatada on mõnus?
Sinu optimistlik vaade on ikka ja jälle paari suurlinna turunduse poolelt, linnadest kaugemal maal on elu päris istelihases. Samas - sealne kontingent ongi harjunud, et tsaari bojaarid valetavad ja varastavad ja tuleb lihtsalt kuidagi hakkama saada. Ning nad saavadki...
Kalmust võib kallutatuks pidada, aga erinevate inimeste "kallutatud" kirjatükkidest saab päris hea pildi kokku, kuidas asjad olla võiks.
See viimane link tundub, et ettevõtte sisepoliitika kohustab autot müüma avalikul oksjonil ja kui see läbi kukub kuna teatud hind ei ole saavutatud, saavad äkki ettevõtte töötajad selle omale osta. Tundub nagu müüjal puuduks tegelik soov müüa seda: halvad pildid (seest puudu), null lisainfot ja päringutele ei vasta
Ai kuram, Sirje seiklused mulle meeldivad - hakkad juba ootama nagu seriaali uut osa.
Omamoodi kut Õnne 13.
Ajapikku saab Sirje kaunimaks ja lisandub igast kosmeeti ning värki - uus omanik saab nüid Sirje koos täis paagiga https://www.osta.ee/oksjonil-toeline-90-ndate-ikoon-ford-sie
rra-2-0-doch-1990-a-240347990.html
Tekst kuulutusest:
"Hei! unustasin juurde kirjutada, et uuele omanikule tuleb auto täispaagi kütusega!!!!"
Marko, meie mõistame seda, aga on inimesi, kes ei mõista, kes ei tea romuärist midagi, vaid usuvad müüjat. Ehk saavad siit abi jaa oskavad hoiduda ebaausatest müüjatest. 522KXF
Kärss, eks sa isegi oled oksjonitelt autosid ostnud ja tead väga hästi, et mida paremad pildid ja rohkem juttu, seda lihtsam on osta ja müüja vaates võib hind pigem tõusta. Loomulikult on sinu masinad hoopis teisest klassist, aga põhimõte on sama. Ma ei arva, et see mingi müüja risk- korralik kaup riske ei tekita. Aga et konkreetne karavan on juba üsna vana, siis poleks lekked mingi ime ja et müüja üks paljudest rondiärikatest, siis ongi riskitase kõrgem.
Lihtsalt üks näide paljudest, kuidas müüja ei viitsi üldse mittemidagi kirjutada. Selline suhtumine ostjatesse pole just hinda kergitav asjaolu. https://www.osta.ee/mitsubishi-i-miev-258bgx-220013591.html
##Huvitav, kas müüja ei peagi oma kaubast põhjalikku ülevaadet andma, eriti kui oksjon kestab kõigest 24 tundi ja mõnel on sisuliselt võimatu leida aega vaatama minekuks.##
Ei, ei pea, see on äririsk, st sellest sõltubki lõpphind. Lõpphinda vaadates... jääb mulje, et ostja leidus Tartu kandist, kes jõudiski käia vaatamas. Muidu oleks olnud sellel "emeksihind", kuhugi tuhande kanti (piduritega suur käruraam + täisvarustus kellelegi, kes ehitab kaubikust elamuautot).
Põhjus, miks ma kahtlustaks, et tegu pigem petukaubaga, on hoopis müüja kirjutatud vastuses, kus küsiti niiskuskahjustuste kohta (irw@jälle):
#Palun tulge ise vaadake omasilmaga haagis üle enne pakkumist muidu pärast jälle valetan ja olen m.nn. Nagu on juhtunud mõne kliendiga#
Kirjeldus tibake ülepakutud muidugi, aga üsna kindel, et keevitust see kriimude eemaldamine ei vajanud. Milles probleem?
Keegi ei too siia neid tegelikke kirikuõpetaja autosid, et siis poolmuidu ära anda, kas te ikka veel ei mõista?
https://www.auto24.ee/soidukid/4247388
müüja kirjeldab: Uue auto seisukord.
tegelikult USA-s mahakantud pill, mida müüdi oksjonil maha 7100usd-ga.
VIN JTDAAAAA2RA011961
Tere, soovin osta endale vene pilli kuid ei tea mida tasub osta, Olen sõitnud Minskiga ja see oli juba täitsa mõnus aga mis lugu on Voshodiga, kas need on nii halvad kui kuulnud olen?