tohoh pele, mis veider kiindumus Sul Leisure vastu on? :)
ise v2itsid, et tahadki just lahesoppides solberdamiseks? 23 ju suur? a osta parem m6ni veerandtonnine, saad maigu suhu...
hmm no ytleme niiviisi,et hooajal paar korda nädalas. leisure sellepärast,et mulle on hakanud disain ja varustustase meeldima, kuna kavas on ööbida päris palju jahi pael, siis sellel jahilon see võimalus ideaalne .
www.sailguide.se on yks tore rootsi leht, kust k6ikv6imalike jahityypide kohta infot saab + omanike hinnanguid. paraku rootsi keeles.
Leisure kohta on www.leisureowners.org aga maei tea, kui objektiivne see on. eks iga l**** kiidab oma p****, kui meremehe kombel v2ljenduda :)
aga ehk Banjot seletab, mida sel Leisure'l on ja muudel pole? ainus, mida mina n2en, on ruumikus allpool tekki. ent see tuleb purjetamisomaduste arvelt. sama edukalt v6id kaatri v6i ujuvsuvila osta, kui eesm2rk on ainult vee peal suvitada.
Paun, otseselt pole otsinud. tavaliselt ikka s6itnud laevadega, mis juba valmis ehitatud ja sisustatud. kui Sul midagi konkreetset hinge peal on, siis kysi.
Eks ikka sama mure mis ka eraldi teemana foorumisse üles panin.
Ostsin omale veerandtonnise jahi mis muidu igati kena ja korralik kuid seest tühjavõitu.
Plaanis veepaagid ja septitank koos kraani jms. paigaldada aga ei tea kuidas seda kõige õigem teha oleks.
veerandtonnisele septitank ja veepaagid? septitanki asemel soovitaks yldse keemilist wc-d. ja veepaagid... kui yldse, siis koi alla ja jalgpumbaga survestad.
aga miks Sa veerandisele sihukesi asju yldse panna tahad? veepaagi asemel tavaline kanister ei aja asja 2ra? mis tyypi veerandisega tegemist on? poola turistikal vist isegi on mingi k@@ginurk sees, muidu pole n2inud.
ahjaa, yhel polarisel ka, siiski, olen kraanikaussi n2ind. a septitanki pole ette tulnud nii v2iksel jahil.
Kui mitu korda sa oled keemilist WC d tühjendanud? Olen seda teinud piisavalt ning see ei ole sugugi meeldiv toiming. ning kui juba niikuinii priimus ja kööginurk olemas siis võiks ju ka kraan ka olla? Jaht ise 23 jalga pikk ja kui muidu tundus endale ka et liiga väike siis sain ideid Etap jahtidelt.( www.ertec.fi ) Seal sama suurusega jahil kõik sees ja jääb ruumi ülegi.
Etap (24) on mu meelest k6rgem ja ruumikam, ligi pool meetrit pikem ka. veerandtonnine (kui me r22gime polarisest?) ikkagi sportimiseks loodud.
tihti seda keemilist wc'd siis tyhjendama peab? mu tuttavad, kel sihuke luksus on, ytlevad et ysna harva. mees saab oma vedelikud yle parda lasta ja nii pikka seilamist sul nii v2ikse paadiga ikka pole, et s*****mist kaldale s2ttida ei saa.
kui tahad yle suurte merede s6ita, siis muidugi.
janno- äkki sa annad mulle mõningad margid, mis on 23 jalased ja mis on sinu arvates hea hinna ja varustuse suhtega, siis teaksin, kuhu poole veel kiigata.
ca 30 tuh. seki eest peaks 70ndate l6pust p2rit laeva k2tte saama. tugev konstruktsioon, peaks kestma veel kyll ja veel kui h2sti hoitud ja osmoosiussi sees pole.
on tublisti odavam kui leisure 7 tuh. naela...
praegu vist keevitatakse rootsist toodud laevadele k2ibekas otsa? kas euroliitu minnes peaks see 2ra kaduma, teab keegi?
Paun- eks süües kasvab isu (mõnel ka ilma söömata)... Aga Janno poolt ühe variandina välja pakutud Albin Viggen on suht kena, sealsamas sailguide-s on ju veel üsna suur valik jahte samas hinnaklassis (u.30000-40000sek). Jõudu Banjot-le
olen, Paun, olen. isegi ilma kuivk2imlata olen. ja n2inud, kuidas m6lemast soost tegelased ajavad nii paksu kui vedela asja yle parda 2ra. tuulisema ilmaga - ja kes h2belikum - kasutavad muidugi pange vahe-etapina. kavatsed aadlipreilide pansionaadile hakata v2ljas6ite korraldama? :)
mis jaht see on, mida ymber ehitada tahad? kui konkreetsemalt seletaksid, ehk oskaks midagi t2psemat kosta...
Päris pisikene poolakas. Tüüp mingi Opty. Muidu ei pingutakski kuid kui nägin kuidas mõned tootjad on sama suure jahi seest täiesti elamiskõlblikuks teinud siis hakkas ka minu mõte liikuma.
Juhime tähelepanu, et foorumi kasutamisel tuleb järgida Kasutustingimuse punktis 7 toodud piiranguid Sisu lisamisel. Nende piirangute täpsustamiseks ja neile lisaks on Haldaja kehtestanud Lisatingimused foorumi kasutamiseks järgmiselt:
Foorumis on KEELATUD:
Ostu-, müügi- ja vahetuse kuulutuste edastamine
Otsene reklaam
Teadlikult ebaõige sisu avaldamine
Ropendamine, sõimamine, karjumine ehk läbivate suurte tähtedega kirjutamine
Kirjutamine rängalt eesti keele grammatikareegleid eirates
Teemast mööda rääkimine
Samas teemas erinevate nimede alt postitamine
Võõra inimese pärisnime all esinemine
Sõnumite ja teemade kordamine
Lubatud on teiste foorumi külastajate aitamine soovitades mõnda head firmat või töömeest. Lubatud on teema laiendamine. Liiga usinat ühe ja sama telefoninumbri/meili jagamist erinevates teemades võidakse lugeda reklaamiks ning kontaktandmed/postitused võidakse kustutada ja kasutaja blokeerida.
Teema pealkiri ei tohi olla umbmäärane: "mure", "probleem", "appi". Pealkirja lugedes peab saama aimu, millest antud teemas juttu tuleb. Teemade pealkirjades on keelatud korrata kirjamärke, näiteks: "palju on Calibra kütusekulu???????????".
Teema pealkirjas ei tohi laimata kaubamärki-firmat, näiteks: "petturid ASDF autopoes". Oma konkreetset kogemust mingi firma või kaubamärgi kohta saab väljendada kirjutatud sõnumis.
Küsimused, ettepanekud ja järelpärimised võib postitada "Vaba teema" foorumis asuva teema "Kaebused" alla.
Reeglitele mittevastavaid, mõttetuid ja foorumit risustavaid sõnumeid ja teemasid on administraatoritel õigus kustutada või sulgeda. Pidevalt mõttetu sisuga postitustega foorumit koormavaid kasutajaid on õigus moderaatoritel blokeerida.