Veesõidukid

Kõik veesõiduki omanikud ja huvilised

K.
15:25 06.05.2003
Kas oskate mulle öelda kus kohas suhtlevad need inimesed omavahel kes omavad või on muidu huvilised. Nagu näiteks on Usa autode huvilised koondunud tqhq-sse jne.
Nagu üldine infoleht vms. Millal tomivad üritused jne.

Äkki oskate aidata, ma kuidagi ei leia kaatr, jahi, paadi jne. huvilisi ülesse :(

Ette tänades,
K.
banjot
18:15 06.05.2003
tahaksin isegi seda teada, kuid millegi pärast arvan,et neid huvilisi, kes sellest netis vestelda tahavad on nii vähe, et kui keegi yldse kuhugi koguneb, siis heal juhul siia.
janno
13:54 07.05.2003
pigem siia neh. vanasti oli nautilus.ee kodulehekylg, too läks hingusele. purilauaga surfajatel on mitu saiti, otsi neti.ee alt kui huvitab.

M
00:50 08.05.2003
Vaata kalastaja.ee
Nagu nimestki näha on seal üldiselt kalamehed koos, nii et skuutrite, purilaudade jms. teemadega pole seal miskit peale hakata, aga paatide kohta võib vast üht-teist kuulda.
Paadimees
11:46 08.05.2003
Siit moraal et tuleks Delfile ettepanek teha paat.delfi.ee :)) Ise olen neti.ee-s veesõidukite kataloogi auku kulutand igatahes aga sellist foorumi sarnast kohta pole leidnud. Teretulnud koht oleks
Andri
10:25 09.05.2003
delfi arvatavasti ei võtaks jutule, sest nemad on äriline ettevõtmine ja see peaks neile (reklaami näol) tagasi teenima. kuna aga temaatika on suht kitsas, spetsiifiline ja Eestis väikese auditooriumiga, siis...

hõikan korra veel lingi välja: http://www.hot.ee/kipper

nimetatud veebileht on hetkel osaliselt kitsale ringile loodud, aga idee kujundada sellest midagi laiemale huvigrupile. uue lehe disainikatsetused juba käivad (mitte, et disain just kõige olulisem oleks). tekiks sinna ka foorum.

kuna leht sünnib puht huvist, siis tehniliselt liiga keeruliseks ei tahaks seda ajada. seega vaja oleks php-l lahendatud foorumikeskkonna pakkujat, et see lehe juurde linkida!
samuti on oodatud kõiksugused kaastööd!
janno
11:20 09.05.2003
ma kunagi pakkusin sinna kipri lehele yht-teist, ent vastati et too olla ikka rohkem mootorpaadi-inimestele m6eldud...

Paadimees
17:08 09.05.2003
<on nüüd tänu kipri lehele pool tööpäeva raisku lasknud> :P. Kui sinna foorumivärk ka veel lisaks tehakse siis oleks eriti mega. Kuna üritan hobikorras taastada/ümber ehitada väikest puupaati siis huvitaks igasugu puupaatide ehituse, restaureerimise jms. stuff. Oleks vist nii mõndagi arutada ning õppida selles vallas. Jõudu lehe koostajale!
janno
18:12 09.05.2003
Paadimees, eestis peaks ju puupaadiehitajaid kyll olema, tuntuim Saare Paat, neil on oma kodukas ka.
Paadimees
20:05 09.05.2003
Ehitajad on muidugi küll...Need lehed läbi tuhnitud puha. Aga neilt midagi uurida vms võrdub enamasti sellega et öeldakse: too aga paat meile ja küll ära teeme <suht kosmilise raha eest siis>. Et huvitakski see kas on veel samasuguseid hulle ning millega nemad on hakkama saanud. Mingil hetkel oleks plaan väike veebileht teha kuhu siis tehtud asjad koos kirjelduste ja hunniku pildikraamiga üles panna. Soomes, Rootsis selliseid lehti maa ja ilm. Tunduvalt huvitavam kui seeriatoodangut vaadata ;)
nautic
14:03 13.05.2003
Õige jutt sul paadimees
kozlik
19:40 13.05.2003
mina olen kyll saare paadist head n6u saanud. raha ei kysinud keegi. mine ise kohale ja r22gi meestega. muidu v6idki vinguma j22da.
Peeter
03:07 05.07.2003
Kas keegi ütleks täpsemalt, mida siis teha vaja oleks. Janno märkis õieti, et nautilus.ee läks hingusele. Küsimus selles, miks see juhtus ja kui teha uus sait, siis kas ei juhtu samamoodi?

Nautiluse idee oli pakkuda tasuta interaktiivset keskkonda peamiselt purjetamishuvilistele, mille sisu Eestis massiliselt esindatud purjetamisorganisatsioonid (ca 15 tk) hakkavad ise uuendama. Neil peaks ju loogiliselt võttes selleks vajadus olema. Varsti selgus, et orgidel pole asja vastu üldse huvi või kui oligi, siis puudusid elementaarsed oskused midagi arvutiga teha. Lehel oli ka foorum, mille sisu väärtus oli nullilähedane.

Võibolla oli asi selles, et iga õige eesti inimene tahab kindlasti oma isiklikku saiti, andmata endale aru, kas ta seda püsti suudab hoida.

Uuesti sama reha otsa astuda ei tahaks. Sisu tegemine on kõige suurem probleem, uuendamata leht on hullem kui tegemata jäänud leht. Lihtsalt linkide riputamisest vist küll abi ei ole, neid leiab otsimootoriga paremini üles.

Aga kõik vettpidavad ideed on teretulnud!

PS! vaata kjk.ee, puri.ee, jahtklubi.ee. Viimase pealt on üht-teist ka lugeda.
Martti
12:45 20.07.2003
Aktsepteerin ideed ning arvan et paadihuvilisi on küllaga, kes aktiivselt asjaga tegeleksid, mina samuti!