Veesõidukid

Purjetama kaasa.

Tarmo
12:50 04.11.2003
Olen tegelenud purjetamisega ja surfamisega oma lõbuks aastaid. Järjest rohkem hakkab mulle meeldima mõte et soetada omale purjejaht. Kuid majanduslikult ei tasu see vist ära. Mitte et jahid üleliia kallid oleksid. Asi selles et endal pole aega et teda niigi üürikese Eestimaa suve jooksul piisavalt kasutada. Samas pole sõprade hulgast leidnud piisavalt inimesi et soetada see mitme peale. Puuduvad ka igasugu tunnistused paadi üürimiseks. Kas on äkki keegi kellel olks jahi peale vaja esialgu siis madrust:).
pläägu
16:11 04.11.2003
see foorum näitab selgelt kui tösiselt siin veidi personaalsemat vöi delikaatsemat vöi tegelikult tösisemat teemat käsitletakse... ok pöhiliselt on siin autohuvilised (ja sel juhul näitab see nende piiratust), aga näiteks ka autoreisi seltkonda ma siin küll ei üritaks kokku panna. kurat teab kelle otsa veel satud...

purjetamise suhtes endal umbes samad huvid, aga esialgu pole eriti aega sellega tegeleda. önneks endal on möned söbrad-tuttavad kellega äkki annab kunagi mingi seltskonna kokku panna (tegelt 3 tükki möni aeg tagasi just muretsesid väikse jahi- rohkem sisevee jaoks), aga suurem osa neist hetkel nagunii mööda maailma laiali... Tarmole soovitaks katsuda reaalset suhtlust päris elus, et ennast madruseks munsterdada... äkki tegutsevad isegi Eestis möned klubid jms selle kohta ehk saaks isegi siit infi

adminnid vöiks eelneva ironiseerimise ära kustutada
Paadimees
16:30 04.11.2003
Suht mõttetu iba ajamine käib. Ma pean silmas Tarmo ja pläägu vahepealset jama. Milleks on vaja seda kirjutada ei saa aru ega näe ka mõtet. Igal lollil oma lõbu. Inimesel on täiesti normaalne küsimus, ok, võibolla vähe vales kohas. Tarmole niipalju, et endal sama mõte tekkind peale seda kui olen juba mingi 1,5 aastat oma paadiküna nokerdand. Elusees ei võta sellist vaeva enam kaela, mitte et paadi kallal nokitsemine ei meeldi vaid oma aega oskan nüüd küll kainemalt hinnata :))))
Paadimees
16:33 04.11.2003
Ning ühtlasi ka küsimus Kipperi (Andri või Andre oli siin kasutajanimi) koduka pidajale et millal foorumi saaks et siit delfist täistükkis normaalsete tegelastega üle kolida.
janno
18:41 04.11.2003
hm. sellised lehekyljed, kus meeskonda otsitakse/pakutakse on laias ilmas levinud. v6iks eestiski olla. kasv6i tollel kipri-lehel. kuigi praktika on n2idanud, et kui purjetama tahad, siis levita oma moblanumbrit tuttavate purjetajate seas ja ole hooajal "løøgivalmis". tihti ei saa m6ni meeskonnaliige tulla ja "kallutusmeeskonnas vaba koht.
Paun
20:09 04.11.2003
Soovitaks minna ikkagi kohalikku jahtklubisse ja seal endast teada anda. Eks seal ikka teatakse kas ja kellel võiks meeskonnaliiget vaja olla. Mul omalgi see asi niimoodi algas...

Mis mitme peale jahi ostmisse puutub siis see on ikkagi endast kinni. Mina küll ei julgeks osta jahti mitme peale inimestega keda väga hästi ei tunne. Sel juhul ma juba mõtleks jahi üürimise peale.

Mis puutub Paadimehe ettepanekusse Kiprile foorumi kohta siis jääb üle lisada et ootan sellist foorumit pikisilmi.
Andri www.hot.ee/kipper
01:06 05.11.2003
Rõõm oli lugeda, et foorumit oodatakse ja see sundis kohe liigutama.

Ava nüüd www.hot.ee/kipper ning esilehel teemas "Hetkel aktuaalne" leiad lingi "eeltööd", mis viib sind foorumi idee lehele. Pea seal endaga pisut nõu ja saada mulle tagasisidet!

Nüüd siis üritan otsast haarata ja asja ära teha.
Paadimees
08:56 05.11.2003
Hmm, hetkel küll ei leidnud seda "Hetkel Aktuaalset". Või olen pime :)
paa
09:14 05.11.2003
kõige esimesed kaks sõna sellel lehel näiteks?
ints
07:35 07.11.2003
kirjuta lähemalt endast,järgmisel hooajal oleks nagu midagi pakkuda siin Tallinnas
Paun
15:08 07.11.2003
Kas pakud püsivat meeskonna kohta või saab rääkida ka üksikutest sõitudest ?
TCO
23:56 07.11.2003
Palun teil kasutada jutu ajamiseks kas e-maili, telefoni, msn-i jne. Teistele foorumi külastajatele on sellise jututoa sisu ebaoluline.

Ette tänades
TCO
Andri
00:44 10.11.2003
Nüüd on see siis olemas: http://foorum.kipper.ee/

Ootan ettepanekuid keskkonna paremaks ja loogilisemaks seadmiseks.
Postitused teha alafoorumisse "Kipperi foorumi- ja veebiabi".

Soovitan registreeruda!

Tere tulemast!
meridiaanime es
16:19 08.12.2003
Olen kaugsõidutüürimees, on abi tarvis ?
Kapten Margus
12:12 13.01.2006
Tere pläägu,

Olen Purjejahi St Iv kapten - Margus Zahharov
purjetanud alates 1978a ja kaptenina alates 1987a.
Tegelen purjeseikluste korraldamisega ja osalen suurematel võistlustel
Sellel hooajal plaanin minna regatile mis viib Prantsusmaalt Portugali siis edasi Hispaaniasse Belgiasse
http://www.sailtraininginternational.org/page.asp?partid=367
tegemist on suure regati- ja merefestivaliga
Olen olnud sellel regatil 10 korda ja mitu korda võitnud (1982, 1985, 1986, 1993, 1995, 1997) viimati 2003 olime 2 kohal tormisel võidusõidul Riiast Lüübekisse.
Kui soovid siis saad osaleda kas kogu sõidul - 2 kuud või mingil etapil 7- 10 päeva. Hetkel veel kohti on nii purjetamisks regatil, reisil Tallinn-Kalmar-Kiel-Delfiez-Southampton-St Malo ja tagasiteel Antwerpen-Frederikshaven-Angelholm-Bornholm-Visby-Tallinn
kui oled huvitatud võta ühendust [email protected]