Loeme siis algset muret: viskab sõidu ajal kollase tule check oil level. Vaatan, natuke vähe,
Kui vähe on natukene vähe?
Seega oma mure kirjeldamises tuleb siiski olla täpsem, mitte taoline üldsõnaline jutt.
Aga ühesõnaga probleem on- kui õli kaob ja maha ei tilgu, siis põleb mootors. Volksutootja tavaline lähenemine asjale on nii, et 1000km jooksul on lubatud kulu kuni 1l. Seega ilmselt oled veel tooja antud piirides, samas selline kulu on siiski ebanormaalne, aga kui saad 1000km sõidetud 1l pealekallamisega, pole veel põhjust romulasse sõitmiseks. Aga igal juhul tuleb õlil silm peal hoida.
Kui õlitase ei kahaneks ja ikka pilluks tuld põlema, siis on selge, et viga anduris või logisevas pistikus ning sel juhul võib seda tulukest põhimõtteliselt ignoreerida.
Õlikulu üldiselt erineb ka sõidurežiimide tõttu- suurematel pööretel (suurema koormusega sõites) kaob ta kiiremini.
Võiks ju lugeda algset muret. Ega ei sõidagi teadlikult pidevalt miinimumi peal. Lause, et kohe peale sõitu ei kontrolli taset, oli ka mõttega, et peale igat sõitu ju ei kontrolli. (Mitte et 10sek peale seisma jäämist, nagu vb mulje jäi eespool vastuses). Ma arvan mitte keegi peale igat sõitu (olgu see 10min või 10h) ei kontrolli. Varem oli 10a õlivahetusest õlivahetuseni, viimase aasta jooksul kipub vähenema. Täpsustan ka, et eespool mainitud 500km pole kivisse raiutud reegel, mõnikord viskab check oil 300km, mõnikord 3000km järel.
Te oleks kained, kui peaks sellise iseloomuvastase jamaga tegelema? Ilma aineteta on raske isegi teist eestlast taluda, veel vähem siis kogu ühiskonnale mingi endale arusaadava vale esitamist.
Ei ole juba ammu saladus, et pintsaklipslaste, sh mõjukaid töökohti omavate inimeste hulgas on nii vedelate kui pulbriliste ainete tarvitamine täiesti eksisteeriv nähtus. No pulber vähemalt ei haise, kuigi pupillidest saab vähe kogenum vaatleja aru, aga vedelikulehka peaks iga normaalne inimene tundma kui tarvitajaga lähemalt suhtleb. Või on kasutuses niivõrd mõjusad suuvärskendajad, mis lebra ära peidavad? Ilmselt tavaline käitumine, et tead küll (tavaline avalik saladus), aga hoiad moka maas, sest ei taha suhteid rikkuda.
*Ajal, mil Hardo Pajula SEB tornmajas majandusanalüütikuna teada andis, missuguseid muudatusi majanduses ja isiklikus rahakotis tuleks lähemal ajal karta või loota, oli ta pidevalt purjus. *
* Aga see raamistik, mille raames ravi toimub, on mingis mõttes seesama mudel, mida olen pikki aastaid siinsamas EBS-is tahvlitele joonistanud: kuuesaja kilomeetri ulatuses mõttetuid graafikuid.*
Tegelikult mul sama lugu, teen kapoti lahti ja check oil kaob ära, olenemata kas lisan juurde või mitte. Ma võin mitte lisada, õli endiselt miinimumi peal, aga check oil kaob ära.
fdfgh, oled selles kindel, et tuugenite infraheli on pidev ja muutumatult monotoonne hoolimata faktist, et tuule tugevus ja võrgu koormus pidevalt varieerub?
Selleks peaks tuugen olema midagi meie teadaolevatele füüsikaseadustele mittealluvast maailmast. On siis?
Tegelikult on kellaaeg küll homme õhtul kell 23:59:59, siis käib jõnks läbi. A no kui selleks ajaks juba koomaund magad liigsete ainete tarbimise tõttu, sisi võid avastada alles laupäeva hommikul või päeval jah selle pisiasja.
Kas sa kontrollisid peale tule süttimist õlitaset?
Loomulikult, iga kord ja alati oli normi piires. Siiani sõidab auto õli vahetusest õlivahetuseni nii, et mootoriõli juurde valama ei pea. Õlivahetus teen 1 x aastas ja läbisõit on jäänud 7000-9000km piiridesse.
Kas olete juba kuulnud, et laupäeva hommikul võetakse neil, kel arve maksmata, esimeses järjekorras elekter ära? Jutt pole maksetähtpäevast, kel maksmata, istub pimedas!
¤¤¤Kui varem jäid vargustega vahele narkomaanid, elukutselised vargad ja teismelised, siis nüüd on vargustega seotud päris korralikud inimesed. Nende välimuse järgi ei arvaks kunagi, et nad võiksid vargad olla. On olnud juhtumeid, kus poodi on tulnud perekonnad väikeste lastega¤¤¤
Aga siin oli vahepeal ka üks oluline-sisuline kommentaar:
¤¤¤Rohkem positiivsust @kärss - sama infot on võimalik esitada ka teistpidi: "vaatamata laenukoormuse kiirele tõusule (tõus isegi kiirem kui Soomel) on Eesti laenukoormus kokkuvõttes siiski EU üks madalaimaid olles kõrgem ainult Bulgaariast."¤¤¤
Kahjuks pole seegi positiivne, sest neljakordistatud laenukoormus on lihtsalt maha laristatud (ülekulutamise katteks). See tuleb hiljem MEIL koos INTRESSIDEGA ikkagi tagasi maksta ja selle eest pole MITTE MIDAGI vastu saadud, tehtud olulisi investeeringuid majandusse vms. Positiivne oleks see, kui riigi laenukoormuse neljakordistamisel mingisugunegi tulemus oleks, seda pole sugugi palju tahta... https://www.err.ee/1609509739/ansipi-sonul-on-kusitav-mida-r
iik-on-kasvanud-laenukoormuse-eest-saanud
Igaks juhuks kordan veel selle ka üle et osadel autodel ei kao check oil level kiri enne kui kapott on lahti tehtud. Ja kui kapoti lüliti pekkis siis hakkab igal käivitusel seda kirja näitama, sõltumata õli tasemest.
Kas sa kontrollisid peale tule süttimist õlitaset?
Ei ole mõtet segada kokku erinevaid asju- kuuskant ja õlivarda näit. Vbl sul pistik jamas ning remondiga kaasnes pistiku parem ühendus- nt remondimees viitis ta ära puhastada ja korralikult ühendada.
Ei taha kellegagi vaielda, aga kirjutan puhtalt oma C6 kogemusest. Minu C6 mis sai ostetud 2011 hakkas mõni aasta hiljem viskama check oil level kirja. 2014 sai lastud vahetada (läbisõit oli siis umbes 240000km) kuuskantvarras ja ajami pesa. Pärast kuuskantvarda vahetust ei ole kordagi enam check oil level kirja ette visanud. Auto sõidab siiani peres ja on läbinud pärast kuuskantvarda vahetust umbes 100000km.
Mis meist ikka saab. President annab medaleid kellele ei tohiks, teise riigi kannatuste ja surma arvelt istuvad osad võimul. Ütleme nii, et väljavaated on halvad.
Ei, see on sobiv iseloomustamaks, kui debiilsed inimesed on.
Kui veel sellist paska pasted, saad suusad. Ma juba korra ütlesin, miks terve meie riik ainulaadne maailmas on, mulle ei meeldi ennast korrata.
"Kui e-hääletamine oleks turvaline, kontrollitav ja usaldusväärne, siis oleks meie patsiga poisid tänaseks miljardärid, kõik riigid sooviksid seda lahendust osta, aga paraku oleme me ainsad tolad keda vaadatakse kui opakaid, ainult väike Putin kiidab taevani meie e-hääletamist. Ma olen liiga kaine, et sellist jama uskuda."
Unustatakse vaid üks pisiasi- tuulikute heli saadab meid sisuliselt 24/7 muutumata monotoonsel kujul, vaid tuulevaikuses saab veidi puhata. Muud loodushääled siiski varieeruvad ega rõhu organismi pideva monotoonsusega.
Kuuskant on pumbaajamis. Kui see on ümmarguseks kulunud, siis lõpetab pump töö ja mootor jookseb loetud sekunditega kokku.
Mingi skeem, et keeras üle kulunud kuuskandist, kuumenes ja kogemata sobival hetkel seisates nö keevitus kinni, on võimalik ainult teoreetiliselt.
¤¤¤„Ma ei ole rahul! Millegagi pole rahul! Ma pole Nursipalu arenguga, laiendusega rahul. Ei hakka detailidesse minema, sest võin ruttu endast välja minna. Võin öelda nii: ma olin, olen ja jään Nursipalu laienduse vastaseks. Kõik. Punkt,“ lausub üks teine kohalik, kes Nursipalu laienduse tõttu oma maja müüs.¤¤¤
Siin on nüüd veidi detailsemalt sama jutt, mis mu viimati jagatud ERR-i lingilgi. https://epl.delfi.ee/artikkel/120355127/faktikontroll-taltec
hi-teadlased-pole-avastanud-et-e-valimised-pole-turvalised-t
altechi-teadur-levitab-sama-ulikooli-teadlaste-too-kohta-val
einfot
Ehk on arusaadav ka neile, kellel pole aega detailsemalt süveneda pikematesse tekstidesse. Samas selline ülihüpersuper turvalisuse tagaajamine protsessi läbipaistmatuse hinnaga lihtinimeste jaoks on endiselt naeruväärne olukorras, kus inimeselt saab KOV-is töökoha säilitamiseks nõuda valimiskabiinis valimissedeli pildistamist, et ikka vallavanema poolt hääletas. Ja eriti absurdsena toimub see üliturvaline e-hääletamine enne, nii et selle saab vähemturvalise paberhääletamisega nagunii tühistada:))
Vaata kuidapidi tahad, praegune olukord on kasulik kellegi muu kui valijate jaoks.
Õlivarras näitab õli taset karteris. Kui see tase alaneb, siis mingi kuuskant kuskil õlipumbas seda ei mõjuta- õli kas lekib välja või põleb silindrites. Kui tagant viskab musta, siis on see seotud kütuse ebatäieliku põlemisega ehk tahma tekkega ja kui selle sees on ka põlenud õli sinakat suitsu, siis musta tossu sees seda lihtsalt näha ei ole. Kui peale 500km on õlivardal näha taseme alanemist, siis on osa õlist kadunud. Loomulikult ei mõõdeta kohe peale mootori seismajätmist vaid lastakse õlil mõne minuti jooksul tagasi karterisse valguda ning siis mõõdetakse. Kui juba tuluke märku annab, siis järelikult on tase piisavalt palju alanenud.